Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért hagyja meg egy férfi a...

Miért hagyja meg egy férfi a kisujján a körmét egy centisre? Valami csoporthoz tartozik?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor nagyot tévedsz. Az ismeretségi körömben több embernek is ilyen és egyik sem meleg. Nekem 14 éves korom óta így van és én sem vagyok az, sőt...
2010. aug. 21. 22:21
 22/24 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írtál, de ezek szerint a kérdésre még mindíg nincsen kielégítö válasz. Szóval, akkor Te miért hagyod a kisujjadon a körmödet hosszúra nöni? Végre egy bennfentes, aki nem csak találgat, meg véleményt mond, hanem végre itt van közöttünk valaki, aki ezzel a dologgal együtt él. Tehát akkor Te miért hagyod a kisujjadon a körmödet hosszúra nöni?
2010. aug. 22. 21:30
 23/24 anonim ***** válasza:
Sokan furcsállják, mert nem tudják milyen praktikus. Egyszerűen: szerszám ami kéznél van mindig. Aki megszokta, az tudja használni is. Bármilyen gusztustalannak is tűnik, és persze megfelelő higiénia mellett: fület, orrot, fogat piszkálni, papírlapokat pl. CD borítót könnyebb kivenni a tokból(így nem lesz gyűrött, ujjlenyomatos), DVD, CD és egyéb nylon csomagolást kibontani, és még számos dolog amit mások nehezebben, körülményesebben vagy plusz szerszám használatával tesznek meg.
2010. aug. 25. 19:16
 24/24 anonim ***** válasza:

folyt.

nekem max. fél centis.

2010. aug. 26. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!