Miért hagyja meg egy férfi a kisujján a körmét egy centisre? Valami csoporthoz tartozik?
Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:12
11/24 anonim válasza:
Egy dokumentumfilmben láttam,hogy volt egy Ázsiai férfi,akinek ugyanúgy meg volt hagyva a kisujján a köröm,és ha jól emlékszem ez egy tardíció,szokás abban a kultúrában,hogy ezzel jelzik a többi embernek,hogy ők nem kétkezi munkások,tehetősek és azt is megengedhetik maguknak,hogy megnövesszék a kisujjukon a körmüket.Mivel úgy hosszú körömmel nem is tudnának kétkezi munkát végezni.Szerintem valami hasonló okból,vagy divat,hóbort,különcködés,esetleg lustaság állhat még a háttérben:)
12/24 anonim válasza:
Én úgy tudom, h a szobafestők is szokták ezt, ezzel távolítják el munka közben az ecsetről leváló szálakat, vagy egyéb szennyeződéseket a falról.
14/24 anonim válasza:
Volt osztálytársam mondta, hogy az apjának milyen erős és egészséges körmei vannak, és azért hagyja meg a kisujján, mert csavarhúzónak használja. Hát.. nem tudom, hogy milyen erős körme lehet, mert azért csavarokat húzni vele..
15/24 anonim válasza:
a drogosok hagyják meg, mert a kokaintól/herointól viszketnek és azzal vakaróznak. egy volt drogostól hallottam
16/24 anonim válasza:
Nekem is olyan, és még néhány ismerősömnek, bátyámnak is. Sokan furcsállják, mert nem tudják milyen praktikus. Nem tartozunk semmilyen csoporthoz. De talán kéne alapítani egy ilyen csoportot. :) Egyszerűen: szerszám ami kéznél van mindig. Aki megszokta, az tudja használni is. És valóban: fület, orrot, fogat piszkálni, papírlapokat pl. CD borítót könnyebb megfogni, DVD, CD és egyéb nylon csomagolást kibontani, és még számos dolog amit mások nehezebben, körülményesebben vagy plusz szerszám használatával tesznek meg.
17/24 anonim válasza:
kokaint rendezgeti vele, ne ismerkedj ilyen emberrel:)
19/24 anonim válasza:
Érdekes neved van, jellemez téged.
20/24 anonim válasza:
Ùgy tudom, hogy több más megjelenési forma között ez is azt jelzi, hogy az illetö meleg; készen áll egy új ismeretséget kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!