Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért hagyja meg egy férfi a...

Miért hagyja meg egy férfi a kisujján a körmét egy centisre? Valami csoporthoz tartozik?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 18:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Egy dokumentumfilmben láttam,hogy volt egy Ázsiai férfi,akinek ugyanúgy meg volt hagyva a kisujján a köröm,és ha jól emlékszem ez egy tardíció,szokás abban a kultúrában,hogy ezzel jelzik a többi embernek,hogy ők nem kétkezi munkások,tehetősek és azt is megengedhetik maguknak,hogy megnövesszék a kisujjukon a körmüket.Mivel úgy hosszú körömmel nem is tudnának kétkezi munkát végezni.Szerintem valami hasonló okból,vagy divat,hóbort,különcködés,esetleg lustaság állhat még a háttérben:)
2010. jan. 5. 19:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, h a szobafestők is szokták ezt, ezzel távolítják el munka közben az ecsetről leváló szálakat, vagy egyéb szennyeződéseket a falról.
2010. jan. 5. 23:14
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
kokain felszippantasara
2010. jan. 5. 23:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Volt osztálytársam mondta, hogy az apjának milyen erős és egészséges körmei vannak, és azért hagyja meg a kisujján, mert csavarhúzónak használja. Hát.. nem tudom, hogy milyen erős körme lehet, mert azért csavarokat húzni vele..
2010. jan. 6. 10:22
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
a drogosok hagyják meg, mert a kokaintól/herointól viszketnek és azzal vakaróznak. egy volt drogostól hallottam
2010. jan. 6. 14:16
 16/24 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is olyan, és még néhány ismerősömnek, bátyámnak is. Sokan furcsállják, mert nem tudják milyen praktikus. Nem tartozunk semmilyen csoporthoz. De talán kéne alapítani egy ilyen csoportot. :) Egyszerűen: szerszám ami kéznél van mindig. Aki megszokta, az tudja használni is. És valóban: fület, orrot, fogat piszkálni, papírlapokat pl. CD borítót könnyebb megfogni, DVD, CD és egyéb nylon csomagolást kibontani, és még számos dolog amit mások nehezebben, körülményesebben vagy plusz szerszám használatával tesznek meg.
2010. jan. 12. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
kokaint rendezgeti vele, ne ismerkedj ilyen emberrel:)
2010. febr. 3. 00:56
 18/24 anonim ***** válasza:
igénytelen b*zi!
2010. máj. 30. 11:05
 19/24 anonim ***** válasza:
Érdekes neved van, jellemez téged.
2010. jún. 12. 10:39
 20/24 anonim ***** válasza:
Ùgy tudom, hogy több más megjelenési forma között ez is azt jelzi, hogy az illetö meleg; készen áll egy új ismeretséget kötni.
2010. aug. 20. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!