Csak engem idegesít ha pénzváltónál 30cm-re állnak meg mellettem és bámulnak?
Engem nagyon bosszant, főleg ha 100ezreket váltok be, odaáll mögém, mintha a boltban lennénk. Ahogy bankban nem szoktak pénztárnál odamenni, a pénzváltónál sem kellene. Volt akit már megkértem, hogy legyen szíves picit hátrébb menni, és furcsállotta.
Tapasztalatok?
amik vannak a Tecsoban pénzváltók,ott van egy ajtó,amin az ügyfél beléphet és maga után becsukhatja,
-aztán ott bent már egyedül vagy,ha végeztél ,kilépsz és senki nem látott semmit,
-ezt az ajtót az alkalmazott ,neked is kinyitja ,ha kéred,
Én csak azt látom,hogy annyira de annyira tapintatlanok,bunkók,buták,primítívek az emberek szinte mindenhol.
Alapban illene tudni,hogy bizonyos helyzetekben mit kellene tenni,hogy kellene viselkedni...
De hát nem megy ennek a társadalomnak,vazze.
Legalábbis nagyrészének.
Addig szerintem nem baj,még egy fiatal lány áll mögötted.
Viszont ha egy túltáplált cigány raj áll mögötted,kezdhetsz félni!:D Egyébként engem az is zavar mikor a boltban megnézik mit veszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!