Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tegyek ha én nem akarom...

Mit tegyek ha én nem akarom ezt, pedig mindenki szerint ez a normális?

Figyelt kérdés
Nem szeretek eljárni "szórakozni" azaz bulizni piálni stb. nekem egyáltalán nem szórakoztató hogy mindenki tök részeg és nem emlékeznek semmire másnap.. Tehát megvagyok hívva egy szilveszteri buliba ahonnan senki mást nem ismerek csak a páromat. egyáltalán nem szeretnék elmenni mert nem ez lenne az első hogy üldögélek mintha nem is léteznék. a párom bevetette a "jól van akkor én sem megyek " trükköt aminek eredményeképp beleegyeztem hogy elmegyek, mit tehetnék hogy jobbá tegyem az estét?
2009. dec. 29. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nem szeretek eljárni "szórakozni" azaz bulizni piálni stb. nekem egyáltalán nem szórakoztató hogy mindenki tök részeg és nem emlékeznek semmire másnap.."

Bulizás=/=részegeskedés. Ha ebben a körben mégis, te kimaradhatsz a lerészegedésből.

"beleegyeztem hogy elmegyek, mit tehetnék hogy jobbá tegyem az estét?"

Akkor igyál, és jobban bírod majd. Mit gondolsz, a többiek miért isznak olyan kétségbeesetten? :)

18:34 "én imádok bulizni és te vagy életembe az első aki azt mondja nem szeret bulinzi. nem cikizni akartalak de eddig nem gondoltam hogy van ilyen ember is!"

Kb. minden második ember nem szeret bulizni, de nagy részük úgy tesz, mintha szeretne, hogy nehogy abnormálisnak tűnjön.

2009. dec. 31. 04:15
 12/12 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat

végül is tényleg arról szólt a buli amiről gondoltam hogy fog, de egész elviselhető volt mert volt kivel beszélgetni kivételesen :)

2010. jan. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!