Mikor és kivel illik úgy kezet fogni, hogy a balkezünkkel megfogjuk a partner kezét?
Szerintem nem értette félre, csak gondolta, ellő egy poént.
Politikusok igen, alkalmazzák, mert olyan szeretet-sugárzó hatása van. Jó marketing!
Amúgy a lényege - szerintem- valóban a szeretet.
- régen látott (hiányzott) ember esetében
- hálát kifejezni vele (komolyabb esetekben persze. Nem a péknek, mert szép kenyeret adott)
- Hosszú időre búcsúzó szerettünknek jelezve, hogy hiányozni fog.
Ráfogni bal kézzel is nagyon szép gesztus, véleményem szerint, de nagyon fontos, hogy csak akkor alkalmazzuk, amikor valóban sokat jelentő dolgot szeretnénk kifejezni vele.
Köszönöm :)
Egyik legjobb barátomtól így búcsúztam el, akit szeretek, nagyra becsülök.. én is így éreztem :) :)
Felületes/alkalmi ismeretség esetén egyértelműen dominancia, ilyenkor a "helyes válasz" megfogni a partner könyökét (nagyobb dominancia)
Ha a kapcsolat belsőséges a gesztus jelenthet ragaszkodást, összetartozást, de il,enkor kölcsönös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!