Illik a születésnapi köszöntés megköszönését, , le-szívesenezni"?
Figyelt kérdés
Pl:
Ember1: Boldog Születésnapot!
Születésnapos: Köszönöm!:)
Ember1: Szívesen!
2014. ápr. 15. 15:38
2/8 anonim válasza:
Idegennek érzem, szerintem nem illik. Szívesenezni segítség megköszönése után szokás.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. ápr. 15. 19:07
4/8 anonim válasza:
Nem hinném. Nekem olyan érzésem lenne tőle, hogy nem azért köszöntöttél fel, mert szeretsz, hanem csak mert így illik, egy kötelezettséget tudtál le, örüljek, szívesen. Lehet, hogy nem, de nekem ez fordulna meg a fejemben, ha ilyet hallanék.
5/8 A kérdező kommentje:
Körülbelül pont ugyan arra gondoltam, mint a kedves utolsó válaszoló. Neked is köszönöm szépen!
2014. ápr. 20. 20:47
6/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon hülyén hangzik. Talán a nincs mit még elmegy...
7/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen ismerősöm,ő is mindig ezt írta a szülinapi köszöntésnél a köszönöm után,hogy szívesen,holott sztem sem illik. Azóta az illetőről ki is derült néhány dolog...messziről elkerülöm.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon hülyén hangzik és szerintem aki így reagál annak valami nincs rendben fejben 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!