Anyám szerint "csókolom"mal kellene köszönnöm a szomszédnak?
Figyelt kérdés
én 22 elmúltam a szomszéd jó ha 40 éves
22L
#szerinteteknormális?
2014. ápr. 24. 17:42
11/19 anonim válasza:
Ne ám, hogy egy 22 éves felnőtt nő csókolomozzon egy 40 éves férfit! Neki kell magázni Téged, kivétel ha Te megengeded neki, hogy tegezzen. Anyádnak gőze nincs az illem szabályokhoz!
12/19 anonim válasza:
Csóóókolom! hát ez nagyon perverz... :D
Jó napot kívánok oszt kész
13/19 anonim válasza:
Inkább kezét csókolom, vagy jó napot kívánok.
14/19 anonim válasza:
Ja, most nézem, hogy lány vagy. Akkor simán jó napot kívánok, felejtsd a "kezét csókolom"-ot.
15/19 anonim válasza:
Eleve nem te köszönsz előre, mert te vagy a nő, hanem ő. Ha illedelmes, akár úgy is köszönhet neked, hogy csókolom. Az meg elég vicces párbeszéd lenne, hogy - Csókolom.
- Csókolom.
Mindenképpen jó napot/reggelt/estét kívánokkal kell köszönnöd.
16/19 anonim válasza:
22 évesen felnőtt, döntésképes ember vagy. Szóval úgy köszönsz, ahogyan neked tetszik.
Vagy szabd meg Te is anyudnak, hogy kinek hogyan köszönhet. Meglátjuk, mit szól hozzá.
17/19 anonim válasza:
Istenem ilyet minek kell megkérdezned? Felnőtt ember vagy. Te tudod milyen a viszonyod a szomszéddal én nem. Ha a nem olyan közeli a viszonyotok akkor köszönj neki napszaktól függően de ha eléggé jóba vagy vele akkor letegezheted. De egy felnőtt ember erre magától is rájöhetne. nem értem minek kell ilyen kérdést kiírni?
18/19 A kérdező kommentje:
Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akár felnőtt emberek is!
2014. máj. 19. 17:24
19/19 anonim válasza:
köszönj neki így: na mivan haver?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!