Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Anyám szerint "csókolom"mal...

Anyám szerint "csókolom"mal kellene köszönnöm a szomszédnak?

Figyelt kérdés

én 22 elmúltam a szomszéd jó ha 40 éves

22L

#szerinteteknormális?
2014. ápr. 24. 17:42
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ne ám, hogy egy 22 éves felnőtt nő csókolomozzon egy 40 éves férfit! Neki kell magázni Téged, kivétel ha Te megengeded neki, hogy tegezzen. Anyádnak gőze nincs az illem szabályokhoz!
2014. ápr. 24. 17:57
 12/19 anonim válasza:

Csóóókolom! hát ez nagyon perverz... :D

Jó napot kívánok oszt kész

2014. ápr. 24. 18:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább kezét csókolom, vagy jó napot kívánok.
2014. ápr. 24. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, most nézem, hogy lány vagy. Akkor simán jó napot kívánok, felejtsd a "kezét csókolom"-ot.
2014. ápr. 24. 18:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Eleve nem te köszönsz előre, mert te vagy a nő, hanem ő. Ha illedelmes, akár úgy is köszönhet neked, hogy csókolom. Az meg elég vicces párbeszéd lenne, hogy - Csókolom.

- Csókolom.

Mindenképpen jó napot/reggelt/estét kívánokkal kell köszönnöd.

2014. ápr. 24. 21:08
 16/19 anonim ***** válasza:

22 évesen felnőtt, döntésképes ember vagy. Szóval úgy köszönsz, ahogyan neked tetszik.

Vagy szabd meg Te is anyudnak, hogy kinek hogyan köszönhet. Meglátjuk, mit szól hozzá.

2014. ápr. 25. 08:53
 17/19 anonim válasza:
0%
Istenem ilyet minek kell megkérdezned? Felnőtt ember vagy. Te tudod milyen a viszonyod a szomszéddal én nem. Ha a nem olyan közeli a viszonyotok akkor köszönj neki napszaktól függően de ha eléggé jóba vagy vele akkor letegezheted. De egy felnőtt ember erre magától is rájöhetne. nem értem minek kell ilyen kérdést kiírni?
2014. máj. 4. 21:27
 18/19 A kérdező kommentje:
Azért van az oldal, hogy kérdezzenek. Akár felnőtt emberek is!
2014. máj. 19. 17:24
 19/19 anonim válasza:
köszönj neki így: na mivan haver?
2014. máj. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!