Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit vehetnék neki Karácsonyra?...

Mit vehetnék neki Karácsonyra? (info lent)

Figyelt kérdés

A nővéremnek. 28 éves, egy menő multinál dolgozik, bolondos, szereti a macskákat, a fitnesst, szeret fapadossal röpködni európában. Bármi ötlet?

Köszi!!

2009. dec. 22. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Valami könyvet a cicákról.
2009. dec. 22. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
A könyv amit fent írt az előttem szóló tényleg nem rossz ötlet - hát ha még aranyos, vicces, bolondos is az a könyv :D Viszont ha ilyen bolondos a nővéred, sunyiban csinálhatnál valami igazán bolondos képet a macsekjáról, bekereteztethetnéd, az egész szép ajándék :) De ha olyanod van, akár valami nyakláncot is vehetsz, amibe belegravíroztatod a macsek nevét - ez persze attól függ, mennyire van oda érte :P:D Más most nem jutott eszembe...
2009. dec. 22. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az állatartási hobbihoz kapcsolódóan bármi macskajáték, karmoló-mászóka, cicakosár, jutalomfalat. A macskás falinaptár, könyv is jó ötlet. Lehet egyedileg csináltatni pólót, bögrét. Ha szeret utazni, akkor jó ötletnek tűnhet: fényképezőgép, videokamera vagy ezek táskája, utazótáska, úti brifkó, kedvenc úticéljairól könyv, DVD, utazáshoz jótanácsokat adó könyvek. Remélem segítettem, boldog karácsonyt!
2009. dec. 22. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Sokat segítettetek, már tudom is mit kap! Köszönöm szépen!

Nagyon boldog Karácsonyt!!

2009. dec. 23. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!