Mit gondoltok a köpködésről, mint fiatalok között elterjedt szokásról?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és a környezetemben lévők között eléggé elterjedt, hogy szinte minden utcasarkon köpnek egyet. Nem dohányosok, vagy hasonló, csak úgy unalomból. Csak én érzem ezt elképesztően visszataszítónak? Mit gondoltok erről?2014. ápr. 15. 19:38
1/5 anonim válasza:
Undorító és utálom. Én futok, és ott is szokás, elmegy mellettem szép daliás izmos meg minden, erre csulázik akkorát, mint egy disznó. Undorító.
3/5 anonim válasza:
Bunkó, faragatlan, illetlen és undorító viselkedés. Mondjuk fura, én több idősebb embert láttam köpködni az elmúlt pár évben, mint fiatalt.. de persze lehet, csak jó a társaságom :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem is nagyon gusztustalan viselkedés. Egy ilyen fickóból rögtön ki tudok ábrándulni, ha addig tetszett is.
5/5 anonim válasza:
Gusztustalan prosztó tahó szokás, a műveletlen tuskók csinálják
Én meg kerülgethetem a kis tócsákat a járdán amiket ezek az emberszabású majmok gyártanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!