Nálatok a tanárok kiengedik a diákokat wc-re órán? Ti mit gondoltok erről?
Ha nem engedi ki, akkor pisiljen be?
Van hátránya és előnye is.
Előnye talán, hogy megtanul a gyerek úgy készülni az órára, hogy kibírja megszakítás nélkül. Illetve valamilyen kis önuralmat/alkalmazkodást tanulhat. Érezheti, hogy ez nem egy klub és következménye van, ha nem tart be szabályokat. Illetve nem zavarja meg az órát vagy nem bújik ki alóla ilyen indokkal.
Ennek ellenére (ha muszáj) én azt mondom, hogy ki kell engedni bármikor, csak meg kell vele beszélni, hogy ne zavarja az órát. (de nem ordítással, bántással, zsarolással).
Ha mindenki 5 percenként wc-re járna, vagy a félosztály nem járna be, úgy nem lenne elég hatékony az oktatás.
Attól függ hogy kiről van szó...de nem is firtatnám tovább mert már mindent leírtak,amit akartam.Amúgy nálunk egyik tanár azt mondja hogy kössél rá csomót XD de mindig ugyanarról a gyerekről van szó...
Én egyszer jelentkeztem hogy rosszul vagyok,de mire a tenár észtevette hogy jelentkezek,már a szám előtt volt a kezem és futás közbe hánytam...elég ciki volt XD persze ez most nem ezen múlott hogy ki-e enged,mert ha rosszul vaygunk aztmondják hogy szó nélkül fussunk,én meg akkor csak rosszul voltam de nem voltam benne biztos hogy róka lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!