Ha van csokimikulás és csokinyuszi, miért nincs csokijézuska?
Figyelt kérdés
Áhh, áhh, most ahogy beírtam, a helyesírásellenőrző is aláhúzta pirossal. Mármint a csokijézuskát. Ezek szerint ilyen szó sincs. Sőt: a "helyesírásellenőrző" szót is aláhúzta. Ez már tényleg rettenetes.2009. dec. 20. 17:57
1/14 anonim 

válasza:

BAZZ IGAZAD VAN!
Ez egy piaci rés!!!!
Figyelj, írj nekem priviben, és alapítunk erre egy céget!
Lehet majd kapni kereszten függőt is, ami finom nugáttal lesz töltve, ami a sebeken fog kifolyni!!!
Egyébként szerintem azért nincs, mert Krisztus elég nehezen vihető át ilyen dimenziókba. Az angolszász területek elég jól elvannak azzal, hogy Karácsonykor is a Mikulás jön.
2/14 anonim 

válasza:

helyesírás-ellenőrző mert 8 szótagból áll
azért nincs csokijézuska,mert az olyan béna lenne,az egy komolyabb dolog
a húsvéti nyuszi meg a miku azok ilyen komolytalan dolgok,de Jézuska???
A csokijézus lenne a legbizarrabb :D Vagy csokiisten :D (:O a csokiistent nem húzza alá!!!)
3/14 anonim 

válasza:

En szivesen elszopogatnek egy csokijezuskat.Hmm....
4/14 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy van rá igény! De akkor már lehetne családi kiszerelésben csokimáriával és csokijózseffel. Vagy lehetne csokimáriában a csokijézuska... Jönnek ám az ötletek! :)
2009. dec. 20. 18:24
5/14 anonim 

válasza:

szerintem gyárts csokiszentlelket is^^
7/14 anonim 

válasza:

Csokiangyalt már láttam, de Jézuskát még tényleg nem. Amúgy lehet, hogy azért nincs, mert az egyháznak nem tetszene, és kampányolna ellene, vagy valami.
8/14 anonim 

válasza:

b'azdki! csoki szüzmária is kell akkor. csokibirkát, azt láttam husvéti cuccok között.
9/14 anonim 

válasza:

(mire megirtam te s és bővebben. bocs)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!