Milyen az a "mesélős" önéletrajz, mit tartalmaz?
Figyelt kérdés
Új munkahelyre jelentkeznék és külön kértek egy kézzel írott mesélős önéletrajzot. Mit takar ez, mit tartalmaz. Igazából még sosem hallottam ilyen fajta önéletrajzról.2014. márc. 25. 09:42
1/5 anonim válasza:
írj 2 oldalt magadról, csak érted, ne pontokba szedve, felsorolásszerűen, hanem szépen megfogalmazva a mondatokat. nyilván valami olyan helyen kérnek ilyet, ahol netán számít a műveltség, a kulturáltság, és bíz az ember írása, fogalmazásmódja nagyon sokat (mindent) elárul egy hozzáértő számára.
de tényleg! hova kérték? milyen területre?
2/5 anonim válasza:
Olyan önéletrajz, amikor leírod, hogy itt és itt jártam suliba, ahol ezt és ezt végeztem, ezután egy X cégnél kezdtem dolgozni, ahol stb... Csak szép kerek mondatokban, mint egy fogalmazás.
Lehet, hogy a fogalmazási képességedet szeretnék látni, a helyesírás is sokat elárul valakiről, de lehet, hogy grafológus is meg fogja nézni.
3/5 anonim válasza:
grafológushoz akarják küldeni, viszont grafológiai vizsgálathoz a beleegyezésed is kell, amit csinálnak törvényellenes, sajnos nem ritka a jelenség, bár elég egyszer lebukniuk
4/5 anonim válasza:
#3, Ha valaki szeretne bekerülni egy céghez, nem fog ebbe belekötni. :))
5/5 anonim válasza:
És mi van, ha valamelyik főnök grafológus is? Nem szabad elolvasniuk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!