Szerintetek önéletrajz helyett jó ha a fészbuk adatlapomat csatolom linkben?
Diákszövetkezetben dolgozom,mi önéletrajz mellé facebook adatlap linket is kérünk,ugyanis oda is kitesszük az aktuális munkáinkat,és mivel diákok 99%-a facebookon lóg,sokkal jobb a kommunikáció.
Rendes melónál meg ne próbáld.
Simán jó! Ha azt akarod, hogy a kukába landoljon megnézetlenül.
Csak akkor kezdj el önéletrajzot küldözgetni, amikor már 100%-ig jól van megírva. Ha teríted a sz*rt, akkor egy idő után sehol se fognak veled szóbaállni, mert meg lesz nekik a régebbi amit küldözgettél.
Keress rá a neten önéletrajz mintákra, és annak alapján készítsd el. Ne légy lusta kísérőlevelet írni, ahol leírod, hogy micsoda nagyszerű lenne a cégnek, ha ott tudnád felhasználni a tapasztalataidat.
Enélkül esélyed = 0
Hány éves vagy mégis? Édes Drága Jó Istenem! Hova tart ez a világ? Én töröltem magamat arról a szennyről, lassan 3 hónapja face mentes vagyok. És amint a kérdésed elnézegetem egyre inkább úgy érzem, hogy jól cselekedtem.
23N
Ha FB-on felcseperedett (huszonéves) generáció bírálja el, akkor simán. Ha érettebb (min. harmincas), és esetleg még egy felsőfokú intézményt is kijártak, ott a saját érdekedben nem javaslom. Egy kis tisztelet azért mindenkinek kijár...
Hozzátenném, napi szintem lógok a FB-on, de lendületből dobnám a kukába, ha a munkahelyemen ilyen kerülne a kezembe.
28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!