Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mióta lehet 12-es filmekben,...

Mióta lehet 12-es filmekben, napközben vagy főműsoridőben káromkodni, meg gyerekműsorokban?

Figyelt kérdés
A sokadik sorozatban hallom, hogy k*rváznak. Ez most épp délben ment, de volt este 7-8-kor is, simán kimondták. De a legjobb az volt, amikor gyerekcsatornán hallottam a "kicseszés" és "sz*r" szavakat... Ez mióta lett elfogadott és normális, és korhatár nélkül engedélyezett? Csak engem zavar?
2014. márc. 13. 11:40
1 2
 11/12 anonim válasza:

Öhmmm... Nem értem a meglepődést... Egy olyan országban, ahol főműsoridőben egy, két esetleg 3 különböző formájú trágyát sugároznak a TV adók, ez teljesen elvárható...

És mellé még őket hozza a bulvár, ki, kivel miért szexelt az éjszaka. Az újságot meg bárki megveheti... Erre van szükségünk, mert ez jót tesz a gyerekek fejlődésének az ORTT szerint.

Meg persze ahogy a mondás is tartja: Pap leszek, az k*vaisten!

2014. ápr. 5. 22:34
 12/12 A kérdező kommentje:
Felpontoztam mindenkit! Téged is utolsó, mert éreztem - remélem helyesen - az iróniát! :)
2014. ápr. 5. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!