Letegeztem a főnökömet (lejjebb) mi a teendő?
Figyelt kérdés
Most láttam még csak először és fogalmam sem volt ki ő és mivel fiatalabbnak tűnt, tegeztem és utána kiderült, hogy a főnököm és 20 év biztos van köztünk, ezek után sem hiszem, hogy sűrűn találkoznánk, de az megoldás, ha ezek után magázni fogom, mintha mi sem történt volna? Ja és mikor elment akkor már viszontlátást köszöntem, mert hamar kiderült a tévedésem. Ha valaki volt hasonló helyzetben leírhatná mit csinált, de bármilyen véleményre kíváncsi vagyok :)2009. dec. 14. 14:09
11/15 anonim válasza:
na, ha magázódva váltatok el, és ekkor nem ajánlotta fel, hogy tegezd tovább nyugodtan, akkor szerintem válts magázásra
12/15 anonim válasza:
szerintem kérdezz rá igy : " Elnézést tegezödhetnénk ?? , bár tudom én vagyok a fiatalabb , de az Önnel egykorukkal is tegezödni szoktam !! " na majd irj viszont látásra :)
13/15 anonim válasza:
Szerintem ennyiből nem lesz gond, de kérdeznék valamit: ha te azt hitted, hogy a főnököd szállító és ezért tegezted le, akkor felmerül a kérdés, hogyha szállító, akkor miért nem kaphatja ugyanazt a tiszteletet? 40 év körüli, most attól függetlenül, hogy szállító vagy főnök, de te 18 sem vagy. Miért tegezel egy ennyivel idősebb embert, akit nem ismersz? Szerintem ez tiszteletlen benyomást kelt. Én nem örülnék neki, de nem is szólnék érte.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát kinek mi tetszik.. Aki fiatal alapból letegezem, mert én se szeretném ha huszonévesen magáznának, persze, ha olyan munkahelyem lesz nyilván nem gond. Ha meg bejön egy szállító látom, hogy a munkatársaim ismerik, tegezik akkor én is, de volt, hogy megáztam párat és szóltak, hogy "légyszi ne magázz", meg "nem vagyok én olyan öreg" stb. És mikor a főnököm bejött akkor is tegezték a többiek, én meg fiatalosnak találtam és hirtelen a szia csúszott ki a számon.
2009. dec. 17. 15:07
15/15 anonim válasza:
Szerintem magázzad,a fönököd addig, mig fel nem ajánlja, hogy tegezd.
Nálunk rajtam kivül, mindenki tegezi a csoportvezetönket ( csak 18 év van köztünk), de én magázom.
Le se merném tegezni, mégis mit mondana?
Csak egy kölyök vagyok hozzá képest, és nem is a legjobb embere, hogy letegezzem.
Ha más fönökkel, kéne beszéljek,(aki nem az én fönököm), még azokat is magáznám, azért mert nálamnál feljebb állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!