Milyen ajándékot szokás adni egy 35 éves török férfinek születésnapjára?
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 17:07
11/18 anonim válasza:
7-es. Tényleg nem ünnepli egy török a születésnapját, aki egyébként nagyon vallásosnak tartja magát? Az az igazság, hogy én Ausztriában dolgozom, több török munkatársam is van, nagyon rendesek, de én ezt még nem hallottam, hogy nem ünnepelnék. És miért gondolod úgy, hogy ha kikezd egy török egy nem muszlimmal és még ünnepel is, akkor megcsalná a csajt? Ja, még egy kérdés, ezek szerint, ha jól értem, a törököknek csak "közös" ünnepeik vannak? Mert azt hallottam már némelyiktől, hogy pl. névnapjuk nincs, de a szülinap az miért gond nekik? És ajándékot mikor vásárolnak egymásnak? (bocsi a sok kérdésért)
12/18 anonim válasza:
#11 ne az ausztriai/németországi törökök alapján vondd le a következtetést a törökökről.
Bármilyen hihetetlen, az "iagzi" törököknek nincs semmilyen ajándékozós ünnepeik.
Ramadán, két bayram, és kandilok vannak. Ennyi.
13/18 A kérdező kommentje:
Én is egy németországi törökről beszélek, aki 12 éve él már ott és nem vallásos, unnepli a karácsonyt is, teljesen úgy él, ahogyan a németek és nem hinném, hogy ettol rossz ember lenne, vagy nem lenne képes huségre. Ha pedig azt akartam volna tudni, hogy huséges lesz-e hozzám (ha ugyan ezt bárki tudhatja) akkor azt kérdeztem volna meg.
2014. márc. 10. 06:57
14/18 anonim válasza:
Ha ünnepli a karácsonyt és nem vallásos, akkor nincs jelentősége, hogy török vagy más nemzetiségű a barátod.. :-) Az én párom is török, Ausztriában élünk, én a 29. születésnapjára egy márkásabb övet és parfümöt vettem neki. (övet szinte mindig hord, a parfümöt meg nagyon szereti) Ha együtt éltek, én tortát is vennék neki a helyedben, biztos örülne neki.
15/18 A kérdező kommentje:
14-es, koszi a választ, segítettél. :)
2014. márc. 10. 13:53
16/18 A kérdező kommentje:
mustafa 33 nak is kosz, az ezust jó otletnek tunik, azóta olvastam valahol, hogy szeretik az ezustot.
2014. márc. 10. 13:55
17/18 mustafa33 válasza:
A vallás is tiltja a férfiaknak az aranyat, ezért az ezüstöt hordják. És az ráadásul nem is túl drága.
18/18 anonim válasza:
Egyszerü es egyedı ha vannak azok a nevre hımzett törülközök tudod..Na hımeztesd bele a nevet Törökorszaagban ılyen nıncs es ennek nagyon fog örülnı mondjuk barna törülöközö arany hımzessel az nagyon szep :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!