Szerintetek hány éves kor alatt tegezhetem le a betegeimet?
Betegeidet? Tehát orvos vagy?
Akkor maximum az általános iskolásokat.
Középiskolában már a tanárok sem tegeznek annyira.
Én hasonló korú vagyok, és páciensként azt mondom, hogy szerintem is furi a magázódás ilyenkor, viszont mégis az az alap, mivel hivatalos viszony.
Ha ilyen fiatal orvoshoz mennék, én azt díjaznám, ha magázódva fogad az orvos, és utána megkérdezi, tegeződhetnénk-e. Kimondottan jólesne, ha tegeződnénk, mert bénának érzem a magázódást úgy, hogy egyidősek vagyunk. Én mint páciens azonban nem kezdeményezhetem a tegeződést.
Mondjuk úgy 14 éves korig szerintem is belefér, ha simán letegezed a betegeket. Utána már nem. Utána esetleg azt csinálhatod, hogy felajánlod a tegeződést, ami nyilván kölcsönös.
De szólok, hogy az ilyen 15-17 éves korosztály furának tartja a 30 évesekkel a tegeződést. Legalábbis én mindig hülyén éreztem magam ennyi idősen, ha tegezni kellett egy huszonsok évest, harmincast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!