Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi történne akkor, ha minden...

Mi történne akkor, ha minden autós, aki megteheti átülne kerékpárra?

Figyelt kérdés
A kérdést komolyan gondolom. Elemezzétek!
2009. nov. 28. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor, decemberben, hóesésben?
2009. nov. 28. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Kevesebb lenne a levegőszennyezés,és a benzin árát elkölthetnék hasznosabbra,És az egészségüknek is jót tennének vele.
2009. nov. 28. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor végre megértenék, milyen b*zi dolog fél méterre elhúzni 120-szal a bringás mellett, és rájönne milyen sz@r érzés majdnem árokba borulni a huzattól, amit csapott, valamint megtanulná, mire figyeljen oda biciklissel kapcsolatban, ha autót vezet.

Másfelől valószínűleg azonnal vissza is ülne a volán mögé, mert hiába teheti meg, fel fogja törni a hátsófelét a nyereg (akár milyet vesz), el fog fáradni és le fog izzadni, amit a mai emberek nem szeretnek...

Harmadrészt pedig, ha komoly lenne a dolog, az előtte szólóhoz csatlakoznék, az emberek egészségesebbek lennének (de legalább megelőznének sok betegséget és bajt), nagyobb figyelmet kapna a kerékpáros társadalom és közlekedhetőbbé válnának az utak, így még több biciklis menne ki két keréken és nem négyen.

2009. nov. 28. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, decemberben hóesésben. Azaz véglegesen...

Mondtam, hogy komolyan gondolom!

2009. nov. 29. 10:55
 5/8 anonim ***** válasza:
jó lenne, de szerintem minden 2. azt mondaná, ő nem teheti meg (gyereket hord, vidéki, rokkant stb) tehát így is maradna a dugó. :((
2009. dec. 1. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát vacogjon, az a biciklin akinek 2 anyja van! Ha annyira zavar, h elsuhan melletted 120-szal, akkor menj gyalog vagy busszal. Az autó jó dolog, és már közel sem szennyezi a környezetet mint régebben! Jaaa és tisztább levegőt akarsz? Akkor költözz barlangba! Így te sem fogod szennyezni a környezetet! Súgok->Internet-villany-erőmű. Nem beszélve a fűttésre elhasznált tüzelőanyag levegőszennyező mértékéről. Ébredj fel ez a XXI. század nem a középkor. Erről jut eszembe közlekedj lóval xd
2009. dec. 3. 15:09
 7/8 anonim válasza:

Hát, én idén hetedszerre bicóztam körbe a Balatont, és amikor hazajöttem teljesen ki voltam akadva, hogy a MÜPÁ-tól nem tudtam eljutni rendesen a Nyugati-ig. Az út szélén nem akartam menni, mert majdnem nekem jöttek, a járdán hiába csengettem, megfordultak, és leszarták a fejemet! Ha lenne normális bicóút, én tuti azt választanám! És szerintem mások is, ha le lehetne tenni valahova a bicókat...

Az is egy megoldás lenne, ha parkolókat építenének a külvárosokba, hogy az emberek inkább a tömegközlekedést válasszák! A kocsikat inkább ki kéne vezetni a forgalmat, mint be!

2009. dec. 10. 12:43
 8/8 bumbi02 ***** válasza:

Hát kedves utolsó előtti!

Pont az ilyen "toleráns" autósok miatt van ez a vélemény... hogy igazán megtudhatnátok milyen amikor nulloldaltávolsággal száguldanak el melletted....a biciklizés sztem egy jó közlekedési mód, cska az emberek 70%a lusta ehhez.... pedig sztem a fővárosba még könnyebben is lehetne azzal közlekedni...csak sokan ugy vannak hogy nemáá, hideg van, ki nem szállok az autóból... érdekes hogy apáink, dédapáink is átélték azokat a korokat amikor még fele ennyi autó se volt és mégis eljutottka odahova kellett...

2010. jan. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!