Aki a fél válaszát bekapcsolt caps lockkal írja meg az nem lát?
Figyelt kérdés
Vagy hogy a fenébe nem veszi észre, hogy a válasza fele ordítás? Ilyen bamba vagy mi?2009. nov. 27. 06:27
1/12 Lelenc Kutyamentő válasza:
Miért nem attól kérdezed, akinek csak ily módon sikerült elküldenie az üzenetét? Aki nem így küldi, szerinted honnan tudja, hogy aki így küldi, miért így küldi?
2/12 anonim válasza:
Nem, szerintem az illető úgy gépel, mint én, én csak a billentyűket nézem és küldöm is az üzenetet. Aztán ha közben véletlenül benyomódik, akkor nem veszem észre, bár velem még ilyen nem volt, de gyakran melléütök és csak az elküdött üzenetben látom, hogy tele van hibával...
3/12 anonim válasza:
én is ugy gépelek és ha pl. az A BETÜHÖZ KÖZEL VAN AKKOR BENYOMÓDIK ÉS HA A VÉGÉN RÁPILLANTOK AZÉRT NEM IROM ÚJRE...
4/12 anonim válasza:
Hát nem a végén kellene rápillantani te szerencsétlen, bár tudom a bénáknak a billentyűzetet kell nézni gépelés közben, hogy megtalálják a betűket.:)
5/12 anonim válasza:
Jaja! Barmok, akik nem tudnak vakon gépelni!
6/12 anonim válasza:
Ja, milyen barom vagyok... Elnézést kérek érte, hogy ilyen barom vagyok...
7/12 anonim válasza:
Hát ennél nagyobb problémád sose legyen...
8/12 anonim válasza:
Akinek ez nem tűnik fel elsőre, az nem vakon gépel, hanem úgy, hogy a billentyűt nézi, és egyenként 1-1 ujjal pötyögi be a szöveget, és valóban, 1 félreütés, vagy beragad a CapsLock (ezért is kell gyakran takarítani, illetve nem enni a billentyűzet fölött, de anélkül is tönkremegy idővel).
Ez legyen a legnagyobb problémád, és örülj, hogy tudsz vakon gépelni, ez nem evidens tudás.
9/12 anonim válasza:
Nem beszélve arról, hogy nem biztos, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy a csupa nagy betűvel írás az internetes és chat kultúrában ordítást jelent. És éppen ezért úgy gondolja, hogy mindegy hogy kis vagy nagy betűkkel ír. Például szerintem ír be ide kérdéseket/válaszokat az idősebb korosztály is. Szerintem ha megkérdezném Anyukámat, ő sem tudná, hogy mit jelent ha csupa nagy betűkkel ír, maximum örülne, hogy úgy jobban látja.
10/12 anonim válasza:
Én tanultam vakon gépelni, mert olyan középiskolába jártam, ahol ez benne volt a tananyagban, de pl. 57 éves munkavédelmi mérnök apámnak és 50 éves általános iskolai alsós tanítónő anyukámnak nem tanították ezt az iskolában, és ők nem is tudnak, ők 2 mutatóujjal gépelnek, ők még nem a számítógép és a gépeléstudás korában nőttek fel. Az internetet ennek ellenére egész jól használják, és szakmájukban mindketten kiválók. A gépeléstudás hiánya nem teszi őket kevesebb emberré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!