Teljesen kikeltem magamból vacsora közben mert elkezdett a nagynéném beszólogatni?
Halat ettem és elkezdi, hogy milyen hogy kézzel igy megnézegetem meg kézzel téptem el(rántott hal). Holott szépen villával és késsel kéne "nyomkodni" meg átnézni. Én meg mondtam neki, hogy nem otthon van a mi házunkba ő ne mondja meg, hogy én mit csináljak ha nem tetszik neki a rendszer akkor el lehet fáradni a búsba. Mondtam neki, hogy legközelebb a protkóját vegye ki hátha úgy érzi, hogy csukott szájjal jobb enni. Persze ezen mindenki elszörnyedt (a sok álszent barom). Én meg otthagytam mindent a fenébe.
Minek szól be? Nem tök mind1 neki, hogy azt a kibszott halat hogy nézem át?
22 éves vagyok
Eszedbe ne jusson bocsánatot kérni. Odahaza vagy, úgy eszed a halat (és bármi mást) ahogy csak tetszik.
Én egy kicsit hevesebb vérmérsékletű vagyok, ha szakad a cérna, akkor ez, amit műveltél, nálam csak bemelegítés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!