Szerintetek hány év kell még elteljen, hogy az Adolf ismét divatos név legyen?
Figyelt kérdés
Ugye Hitler miatt nem szívesen adják az emberek, mert sokan esetleg furcsán néznének a gyerekre ilyen névvel.2013. dec. 18. 14:05
1/6 anonim válasza:
Szomszéd lánygyerekét Adolfinának hívják.
2/6 anonim válasza:
Kezd el divatba hozni. Max. oviban meg általánosban fogják csúfolni. Feljebb már nem hiszem.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom a szegény "Mátyás " név elég hamar kiheverte a rákosi korszakot, de ott segített rehabilitálni Mátyás királyunk, ez hosszabb idő lesz..
4/6 anonim válasza:
Erre szerintem nem lehet pontos időd meghatározni,sőt szerintem senki megsem prólná behatároni azt az időd aminek elkell múlnia. De nekem pl.tetszik az Adolf név. Szívesen adnám egyszer majd a fiamnak,ha lesz persze. Én úgy vagyok vele hogy attól hogy Hitler művelt amit művelt,de attól nem kéne ezt a nevet elítélni. Mert a névtől szerintem nem függ egy embernek a személyisége. És aki ezért csúfolná/kirekesztené a társaságból az az ember gyermeteg gondolkozású.. (az oviban még én sem tudtam h ki az a Hitler,szerintem a csúfolódás inkább majd az iskola elkezdése után kezdődne.sajnos!)
5/6 anonim válasza:
Szerintem lassan meg lehet pròbálni már maga ez a kèrdès is azt mutatja ,hogy valami elkezdödött. :) lehet probálgatni baráti körben pl. meg kèrdezed, hogy tudod ki volt Adolf? Lehet elsöre le se esik majd nekik :) mert a Hitler a használatos inkább.
mèg annak idejèn a töri tanàromnak tetszett ez a nèv , de nem merte bevàllani pedig csak a kutyájának adta volna a nevet.vegül a kutyàbol Dolfi lett. :)
6/6 anonim válasza:
Utolsó amikor olvastam h kutyárol van szó azt hittem először h Blondi lett ( ugyebár Hitler kutyáját is így hívták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!