Jobb vagy bal kézen szokták az órát hordani?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 22:48
2/16 anonim válasza:
Amelyiken neked kényelmes. Számomra a bal csuklón kényelmes, nő vagyok, lehet, hogy közrejátszik az is, hogy balkezes vagyok, de ez nem biztos. Én mindig bal csuklón hordtam.
3/16 anonim válasza:
bal. jobb kézen régebben b.zisnak számított. Ma már gondolom mind1.
5/16 anonim válasza:
Amióta van mobilom (kb. 15 éves korom óta), azóta nincs karórám, viszont előtte a bal kezemen hordtam, a jobb kezemen zavart az írásban (egyszer kipróbáltam).
23/L
6/16 anonim válasza:
Én is a bal kezemen hordtam, mert jobbkezes vagyok, és zavaró, ha a jobb kezemen hordom.
7/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. nov. 18. 06:12
8/16 anonim válasza:
én bal kezes vagyok és balkézen hordom az órát. egyáltalán nem zavar semmilyen munkavégzésben.. na jó.. van 1-2 de az hálószobatitok. :D
9/16 anonim válasza:
Alapvetően az emberek a bal kezükön hordják az órát. Persze ha neked a jobb kényelmesebb, akkor ne azon törd a fejedet, hogy mások melyiken hordják.
10/16 anonim válasza:
Órája válogatja. Általában bal kézre tervezik az órákat, így ha nem jobb kézre tervezett órád van, vagy nem tudod megfordítani a számlapot, esetleg digitális órád van, akkor a bal kézt a legideálisabb és a legolcsóbb megoldás, márha nem akarod fordítva nézni az időt.
"Dél van! Jah nem, fél hét csak rossz kezemen van az óra!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!