Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A gipszre miért szokás rajzolni?

A gipszre miért szokás rajzolni?

Figyelt kérdés
Neked voltak rajta rajzok? Milyenek? Képed is van róla? :)

2013. nov. 1. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerencsére én még nem törtem el a kezem. A megfelelő kérdés inkább az, hogy miért ne?
2013. nov. 1. 16:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem azert hogy jobban erezze magat az ember, ez amolyan "Jobbulast!" dolog.

Nekem meg nem tort el semmim, es nem is szeretnem hogy megtortenjen. :P

2013. nov. 1. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert pl. a gyerekeknek így elviselhetőbb a kórház. Van aki szerencse érmét hord magánál, hogy könnyebben elviselje az életet, a gyerekeknek meg mackójuk van, de a kórházban nem szokás otthagyni a macit, ezért egy kis megnyugtató rajz segíteni szokott a gipszen. A felnőtteknél, meg már csak szórakozás és szokás.
2013. nov. 1. 18:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Pont most van eltörve a kezem..:( Hány éves korig nem ciki?

Nem vagyok már éppen gyerek. Most még gipszín van, de hétfőn köröst raknak fel....

Mivel lehet rá rajzolni, írni?

2013. nov. 1. 18:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Együttérzés,meg hogy csicsás legyen ,mint a sárga csőgatya meg a piros pulcsi. Most a fiúkról beszélek.:DD
2013. nov. 1. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Még elsős voltam általánosban, mikor eltört a kezem. Kaptam rá szívecskét, koponyát (:D), neveket.. szóval apró gyerekrajzok, minták.
2013. nov. 3. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért szokás, mert a szép színes, jó hangulatú, kedveskedő feliratokkal el lehet vonni a beteg figyelmét. Mennyivel jobb egy színes vidám gipszet bámulni, mint egy fehéret!
2013. nov. 3. 13:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem még hál istennek nem volt gipszem, viszont volt fűzőm a gerincferdülésem miatt. Egyesek abból is mintásat csináltattak (pl. farmer), és sokan összefirkálták, de azt speciálisabb filcel kell, mert kenődik. De én nem akartam. Egyszer próbáltam, de hál istennek lejött róla. Igazából nekem nem tetszik, ha gipsz lenne a karomon, nem engedném, hogy rárajzoljon bárki, de én valahogy sosem szerettem ezt, pl. a füzetembe sem szerettem firkálni.
2013. nov. 7. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
*filccel
2013. nov. 7. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Általában csak a fiatalabbak szoktak rá rajzolni.Egyébként azért,mert túl egyszerű,ha nincs rajta semmi.

Nekem 12 éves koromban volt a kezemen,azt az egyik osztálytársam rajzolta tele(most grafikus a srác)szóval az elég művészire sikeredett.El is tettem emlékbe,csak sajnos amikor költöztünk,elkeveredett

2013. nov. 13. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!