Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Igaz, hogy az oroszok bunkók?

Igaz, hogy az oroszok bunkók?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy azok. Vagy ez csak Oroszo. egyes részein élőkre igaz? Mert rengeteg népcsoport él ott.

2013. szept. 30. 15:40
1 2
 11/17 tomala ***** válasza:
100%

Én idén voltam pár hónapot, és elég vegyesek a tapasztalataim. Borzasztó őszinte emberek, ha kérdezel, válaszolnak, ha segítséget kérsz, segítenek, de egyrészt nem dívik az amerikai "keep smiling", szóval lehet, hogy néha mogorvának tűnnek, másrészt nincsenek oda az udvariassági formulákért.

Ezen felül szeretik rázni a rongyot, és pénzzel mindig megpróbálnak lehúzni, de ehhez hozzá kell ott szokni.

2013. okt. 1. 09:11
 12/17 Főzős Laci ***** válasza:
100%

Hát ha csak az itthagyott laktanyák állapotát megnézzük,akkor igen.De a politika nem minden.Más habitusú nép,mint a magyar és ők is sokat szenvedtek a XX.században.

De én találkoztam egy orosz nővel és nagyon örült,hogy pár szót tudtam oroszul.Az csodálatos pillanat volt,amikor két teljesen más ember talált egy közös nevezőt!

2013. okt. 7. 21:34
 13/17 mustafa33 ***** válasza:
100%

Itthagyott laktanya szerint nem ítélhetsz népet. A katona viselkedése (főleg ha kényszer katona) más mint a "normális" népé. Másrészt láttam itthon állami használatból az eredeti tulajdonosnak visszadott épületet, az állapota leírhatatlan volt, még a vízvezeték csövek is ki violtak szaggatva a falból, merthogy azt már a szociban az állam tette oda!

Szóval no comment :(

2013. okt. 7. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
2013. okt. 19. 20:22
 15/17 mustafa33 ***** válasza:

Kakaja natura takaja kuľtura, kakaja kuľtura taküj narood...

(a car Nyikolaj vüdal manyifeszt... kezdetű dal refrénje)

2013. okt. 19. 23:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én voltam Murmanszkban, Moszkvában, Lipetskben, Ufában, Tyumenben, Krasznojarszkban, Irkutszkban. Ilyen a munkám, mindig utazok. Elég vegyes tapasztalataim vannak nekem is az emberekről. Az ország európai részén nem túl barátságosak az emberek. Murmanszkban, ami a sarkkörön túl van ott már kedvesebbek voltak. Az Urál-hegység környékén egy fokkal jobb a helyzet. Az ország ázsiai részén voltak a legkedvesebbek az emberek (Krasznojarszkban, Irkutszkban). Azt is mondhatnám ott kedvesebbek, ahol van munka, tehát az ipar-,bányavárosokban. Ezek a helyek pedig az ország keleti részében vannak. Nyugaton nagy a munkanélküliség.
2013. okt. 20. 08:32
 17/17 mustafa33 ***** válasza:
100%
Igaz amit a 10-es válaszban írtam az a Kaukázusban volt. Kijevben és Moskvában ha szóltunk valakihez az körülnézett és meggyorsította lépést. De hát az még a nagy szovjet szabadság, vagyis a félelem érája volt.
2013. okt. 20. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!