Igaz, hogy az oroszok bunkók?
Én idén voltam pár hónapot, és elég vegyesek a tapasztalataim. Borzasztó őszinte emberek, ha kérdezel, válaszolnak, ha segítséget kérsz, segítenek, de egyrészt nem dívik az amerikai "keep smiling", szóval lehet, hogy néha mogorvának tűnnek, másrészt nincsenek oda az udvariassági formulákért.
Ezen felül szeretik rázni a rongyot, és pénzzel mindig megpróbálnak lehúzni, de ehhez hozzá kell ott szokni.
Hát ha csak az itthagyott laktanyák állapotát megnézzük,akkor igen.De a politika nem minden.Más habitusú nép,mint a magyar és ők is sokat szenvedtek a XX.században.
De én találkoztam egy orosz nővel és nagyon örült,hogy pár szót tudtam oroszul.Az csodálatos pillanat volt,amikor két teljesen más ember talált egy közös nevezőt!
Itthagyott laktanya szerint nem ítélhetsz népet. A katona viselkedése (főleg ha kényszer katona) más mint a "normális" népé. Másrészt láttam itthon állami használatból az eredeti tulajdonosnak visszadott épületet, az állapota leírhatatlan volt, még a vízvezeték csövek is ki violtak szaggatva a falból, merthogy azt már a szociban az állam tette oda!
Szóval no comment :(
Kakaja natura takaja kuľtura, kakaja kuľtura taküj narood...
(a car Nyikolaj vüdal manyifeszt... kezdetű dal refrénje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!