Ti vittetek (elvittétek) barátnőt/barátot (a barátnőtöket/barátotokat) a szalagavatóra?
Azt viszel akit akarsz.
Persze,hogy vittem a barátom,ott volt a helye,ő is lássa a táncunkat.
akinek volt barátja,barátnője,hozta.
Attól,hogy neked nincs,ne lázadozz ha más viszi.
Ez attól függ, melyik típusú szalagavatótok van.
Nálunk a szalagavató két osztályteremben volt, a sajátunkban először komoly és komolytalan (tanár paródia) műsort adtunk elő a tanárainknak, a végén a szalagavatás maga, utána a másik teremben pezsgőzés, kajálás, társalgás volt tanárok, diákok között, majd tanárok hazamentek, diákok kocsmába, két fiatalabb tanárnő jött még velünk, majd később éjfél körül egy szórakozóhelyre mentünk. Nyilván a kocsmába már mindenki azt hívott (de asztalokat azért foglaltunk), akit akart, de magán a szalagavatón csak az osztály és a tanárok voltak, senki más.
Ezzel szemben barátnőm egy másik városban tanult, más szokásokkal, ott a szalagavató nagyszabású volt, egy rendezvény központban volt színpadon a műsorok, mindenkivel szülők, barát/barátnő, én is ott voltam, utána bál, meg hasonlók, ráadásul az összes párhuzamos osztály együtt.
A barátnőmet elhívtam a szalagavatómra annyi hogy a szüleimmel jött be mert nekünk 1 órával korábban már bent kellett lennünk és ugye nem volt elég időm így apám céges autójával mentem be ami alapból csak két személyes volt, barátnőm meg jött anyámékkal. A szalagavató utáni bulira már nem jött el, pedig jöhetett volna mert az osztályba meglett szavazva hogy akinek van párja az hozhatja, de nem akart jönni, mert nekünk a szalagavató péntek este volt és neki haza kellett mennie mert koleszos volt mivel másnap temetésre kellett mennie.
Nem kötelező csak illik azért. Épp úgy hogy ballagásra is meghívod a párodat esetleg pár közeli barátot is ha úgyvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!