Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a mobillal sokol-rádiózásba...

Mi a mobillal sokol-rádiózásban az öröm? Mármint tulajdonosi oldalon.

Figyelt kérdés

Arra lennék tényleg halálosan kíváncsi már, hogy mitől lehet ennyire népszerű a régi idők Sokol rádióit idéző, kaffogó-cicergő mobiltelefonok hordása? Mit érez, aki ilyen módon, rendszerint tökéletesen kéretlenül, ellátja a környezetét a saját ízlése (??) szerinti kis csörgő zenemaradványokkal? Mi az indíték? Hogy jut ezzel egyről a kettőre? És egyáltalán: volt-e olyan, aki eltévesztette? Tulajdonképpen kérdezhettek ti is itt ilyeneket, lehet, hogy erről is kéne szólnia, főleg miután ilyenek születnek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2009. nov. 2. 02:53
1 2
 11/14 hangszoros ***** válasza:

Meg kellenne hallgatni.A stereonak valóban nincs ez esetben jelentősége. Talán hogy a két hangszorója révén kicsit nagyobb felületen szól tesszi kellemesebbé

Nem azt mondtam, hogy csöves High End, hanem, hogy számomra is kellemes elviselhető az egyebbekhez hasonlitva.

Több Hifire ugró ismeröst is meglepte.

Talán ezért tartja ennyire az árát ez a modell a használt piacon

2009. nov. 3. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Én valahogy úgy vagyok ezzel, mint a mobilba rakott kamerával.... nem jó...bár mennyire is fáj, az 5 MPixellel díszített mobil kamerák sem veszik fel a versenyt, a legolcsóbb, 20.000 ft-os fényképezővel sem.
2009. nov. 3. 12:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Beoffolok én is :) Tényleg csak annyi a mobil telefonos sztereó hangzás is, hogy a sweet spotban tökéletes is lehet a sztereókép, ha a fültávod nem tér el nagyon az átlagtól. És persze ha becsülettel elkészítenék hatásvadászat nélkülire az algoritmust. Másrészt hol vannak a mélyek? És visszatérve eredeti kérdésünkhöz: honnan jön az ihlet a műsorszórásra?
2009. nov. 3. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akik ezt csinálják a buszon, azok azt hiszik menők, azt akarják, hogy mindenki hallja, hogy milyen "fsza" zenét hallgatnak és mekkora jó arcok.

Legutóbb, mikor egy ilyet láttam, megvetően ránéztem és közöltem a barátommal, hogy nézd meg ennek a szerencsétlennek meg egy headsetre se futja... hát nem mondom vágott egy pofát a gyerek, egy középkorú férfi meg elkezdett vele kiabálni, hogy azonnal kapcsolja ki. Egy ideig játszotta a vagány gyereket, aztán ki is kapcsolta, meg inkább le is szállt, mert a pasas nem hagyta magát, hiába próbált neki arcoskodni a kis purdé.

2009. nov. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!