Mi a mobillal sokol-rádiózásban az öröm? Mármint tulajdonosi oldalon.
Arra lennék tényleg halálosan kíváncsi már, hogy mitől lehet ennyire népszerű a régi idők Sokol rádióit idéző, kaffogó-cicergő mobiltelefonok hordása? Mit érez, aki ilyen módon, rendszerint tökéletesen kéretlenül, ellátja a környezetét a saját ízlése (??) szerinti kis csörgő zenemaradványokkal? Mi az indíték? Hogy jut ezzel egyről a kettőre? És egyáltalán: volt-e olyan, aki eltévesztette? Tulajdonképpen kérdezhettek ti is itt ilyeneket, lehet, hogy erről is kéne szólnia, főleg miután ilyenek születnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Szánalmas dolognak tartom.
Múltkor voltunk egy csoporttal túrázni egy gyönyörű helyen, "messze a civilizációtól" (Értsd: nem lehetett hallani a gépkocsik zaját), egy csaj egész végig így hallgatott zenét, a gyomrom majdnem felfordult tőle.
Én is bunkóságnak tartom a "rajok" szokását.
Visszont nagyon kényelmes témafigyelés, söt még zenei élményt is adó megoldás: Utcán talált döglött füllhalgatós headsetről levágva a fülles drót. Ez elégséges antenának a messze átlag feleti minöségben szoló Nokia 6234-eshez.(Nem azért, mert stereo a hangszorós üzem is !))Hangszorós üzem ingzseb. Birtokon belüli jövésmenéshez tőkéletes.Nagy lakásban is lehet praktikus, nem kell bömböltetni a felszerelést. Kényelmesebb, mint a drótnélküli fülles
Sokkal jobb lenne, ha azok szőnének valami hihető választ, akik önjelölt DJ-k a buszon, egy alapvetően ilyesmire nagyon alkalmatlan eszközzel, hasonló közönség előtt. Azt is kérdezhetném, hogy tényleg nőtt tőle, vagy ugyanúgy hiányoznak azok a centik, amik ilyen viselkedésre vezetnek a tudatlan elmében?
A belinkelt kérdés tényleg vonatkozhat másra, keresgélhettem volna, vagy egyszerűen link helyett hivatkozhattam volna a közismert csodagyerekekre.
Aki tud normális, a gyakorlatban is használható megoldást (tudom, levered, és kihagyod a sztoriból, hogy sitten töltöd a telet, grat), az ne kíméljen minket, hátha mozdítunk már végre valamit...
10:54-es!
Sztereó hangzás telefonba épített hangszórókkal???
Ilyen reklámmal bármit el lehet adni olyanoknak, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent a sztereó hangzás! (mert -gondolom- nem három méter széles az említett telefon)
Az igaz, hogy mindenféle panoráma-szabályzóval és szűrésekkel a közepe akár lyukassá is tehető és az is igaz, hogy a két- egymászól 15-20 mm-re lévő hangszóró sztereó jelet kap, de ez csak egy kompromisszumos megoldás és ez messze van a valódi sztereó-hangzástól! A mély hangokról (amiknek amúgy nincs szerepük a "sztereóban"), ekkora hangszórók esetén még csak beszélni sem érdemes!
Egyébként: mindenki azt hallgat, amit akar, de másokat ne zavarjon vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!