Ha egy idősebb férfi egy fiatalabb nővel találkozik, akkor ki köszön előre?
Figyelt kérdés
Magyarul mi a fontosabb? A nem vagy a kor?2013. aug. 26. 20:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem kis korkülönbség esetén a férfi a nőnek. Tehát egy 20 éves lánynak előre kösözön egy 40 éves férfi. Egy hajlott kori bácsinak szerintem már minden nem hajlott korú nőnek előre kell köszönnie, az illem szerint.
2/4 sándorjános válasza:
Szerintem azért egy férfi, még ha idős is, lehet úriember és köszönhet a gyengébb nemnek, még ha az nem is köszönt előre (És itt olyan nőkre gondolok, akik 17-18 fölött vannak). A fiatalabb lányok esetében, azért mégiscsak győzzön az illem.
3/4 anonim válasza:
Szerintem aki előbb észreveszi a másikat!
4/4 anonim válasza:
Attól függ, hol találkozik... Ha utcán futnakössze, akkor lásd a fenti válaszokat. De ha egy kávézóban vagy mozi előcsarnokában, akkor az köszön előre, aki érkezik, vagy éppen menni készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!