Hogyan határoznátok meg az előkelő viselkedést?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 01:24
1/2 anonim válasza:
Én az előkelő viselkedést ugy határoznám h nem beszèlek csunyán. Minden.helyzetben viszatudnàm tartani magam tartani(nálam.ez elég nehéz,eléggé hangulat ember vagyok.anyukám.szerint)és akárhol vagyok.tudnák.viselkedni.. Aszt hiszem ennyi
2/2 anonim válasza:
Nekem ezt jelenti:
-van tartása
-higgadt, kiegyensúlyozott
-tisztában van az alapvető illemszabályokkal (nem káromkodik, nem ordibál, nem bunyózik, nem sérteget másokat aljas módon, megfelelő módon használja az evőeszközöket étkezésnél, udvarias másokkal stb.)
-művelt, és el lehet vele beszélgetni mondjuk kultúráról
-nem túl sokat mutató és nem gyűrött, piszkos a ruhája
-nem beszél harsányan
-ismeri a kérem és a köszönöm szavakat
-nem túl tolakodó vagy bizalmaskodó, és tudja, mit illik kérdezni és mit nem, és ehhez is tartja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!