Apósom anyja meghalt, a párommal a szüleinél lakunk. Kell e külön koszorút csináltatnunk vagy elég a családdal közösen vennünk?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 12:58
2/14 anonim válasza:
Ti ketten egy külön család vagytok. Szerintem külön illik koszsorút vennetek.
3/14 anonim válasza:
Én is csináltatnék. Nem akkorát, mint az apósék, de mindenképp illik külön vinni.
4/14 anonim válasza:
szerintem ezt családon belül kellene megbeszélnetek, nem idegenek véleménye alapján dönteni el...
mennyire állt közel a párod a nagyijához? ez sem lényegtelen...
5/14 A kérdező kommentje:
A párommal még nem vagyunk házasok.
2013. aug. 13. 13:03
6/14 anonim válasza:
Igen kell a te és a szüleid nevében.
7/14 anonim válasza:
ha azért kérdezed, mert szarul álltok anyagilag, akkor szerintem ne vegyetek. annál értelmetlenebb dolog nincs, mint ilyenkor taccsra tenni magát a családnak anyagi lehetőségein túl.
8/14 anonim válasza:
Utolsó ha egy 3000Ft-os koszorút nem tud csináltatni az apósa anyjának, akkor mégis mi a francért költözőt az após nyakára. Ez nem pénz kérdése.
9/14 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy a páromnak és nekem kell e csináltatni koszorút, nem értem a szüleimnek mi köze van ehez?
2013. aug. 13. 13:10
10/14 anonim válasza:
Hát mondjuk az, hogy illik a te és családod nevében részvétet nyilvánítani. Vagy talán a szüleid megtagadod amikor hozzámész a párodhoz, és ők nem fognak rokonságba kerülni, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!