Egy nagy filozófiai dilemmára keresem a választ: A BMW-sek azért lesznek állatok, mert BMW-t vesznek, vagy azért vesznek BMW-t, mert eleve állatok?
Én is egy nagy filozófiai dilemmára keresem a választ:
Miért hisznek egyesek minden baromságot filozófiai kérdésnek?
Egyes: mielőtt megválaszolom, hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy feltegyek egy nálam okosabbnak még egy kérdést (ez te vagy):
Miért van az, hogy egyes kötekedős netcsendőrök nem értik a gúnyt, az iróniát? Nekik este rossz volt az asszonnyal, és itt élik ki magukat?
Nagyon okos vagy, gratulálok hozzá. Menj az egyetemi székfoglalódra, ne pedig minket oktass. Te is ugyanúgy k****ra tisztában vagy vele, ahogy én, hogy ez a kérdés egyáltalán nem létjogosulatlan, mert minden második embernek ilyen tapasztalatai vannak a BMW-sekről, és egyértelműen nagyon magas köztük a bunkók aránya. Csak valamiért itt a gyk-n rengeteg a kötekedő okostojás, akik mindig az 1%-os kivételekkel jönnek, meg "deutálomazilyenundorítóáltalánosítókat"-oznak és mindig ki kell emelniük, ha van egy nüansznyi apróság a kérdésben, amibe bele lehet kötni, ami amúgy a ***t sem érdekli, szigorúan elmenve a tényleges tartalom mellett. Phú.
Tegyél meg nekem egy szívességet: ne írjál ide többet! Ha még nem telt le a mai kötekedésadagot, vagy még nem verted ki rá, akkor írd meg nekem privátban, hogy még milyen elméleti filozófiai pontatlanságokat találtál a kérdésben. Azt legalább le tudom sz*rni, meg ki tudom törölni, és nem szaporodnak tőle a kérdésemben a felesleges válaszok.
ma 14:16
Pont ezért értelmetlen egy kérdés. Akinek ilyen mentalitása van, lényegtelen, hogy vesz e BMW-t vagy sem.. Hagyjuk már szegény kocsit, jó gép az.
Nincs bmw-m, nem is volt és nem is tervezem, hogy lesz, de azért nem kell mindenkit kötelezően egy kalap alá venni.
Többször is volt már, hogy a bmw-s nem gázt adott még direkt a zebra előtt hanem lassított, intett, hogy menjek nyugodtan. Szóval...
Igaz ezek többségében jól öltözött (láthatóan öltönyös) úriemberek voltak...
Igen, tudom, hogy VANNAK KIVÉTELEK, ÉS NEM 100%-OSAN IGAZ. Ideírom a kedvetekért:
_______________TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!_________________
Na, most akkor foglalkozzunk a kérdéssel, amit új formában teszek fel: miért van az, hogy a BMW-sek többsége eszelős és bunkó módon viselkedik forgalomban?
Vagy, ha így jobban tetszik:
Mi a magyarázata annak, hogy a forgalomban eszelős és bunkó módon viselkedő emberek között olyan felülprezentált a BMW-sek száma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!