Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Vaskeresztes csuklószorító...

Vaskeresztes csuklószorító mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
Fekete csuklószorító, rajta fehér vaskereszt. Ezt milyen szubkultba tartozók hordják?
2009. okt. 23. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

00:27-es vagyok! Helyesírásommal csak azért vannak gondok mert csak 13 évesen kezdtem el magyarul tanulni! És nem bevándorló vagyok mert édesanyám Magyar, születésemnél fogva megvolt a Magyar állapolgárságom! Tehát a Magyar a második anyanyelvem! Különböző okokból költöztünk ide arról a helyről ahol édesapám származik és ahol születtem! És nem gazdasági okokból, a másik hazámban a minimálbér kereken 2-szeres az itteninél!

Nos, szurkálásról én nem beszéltem, csak verésről! Az okok pedig a következők: Én eleve csak így szimplán is kevert lennék, de mind két családi félemnek hosszú genetikai története van! Ami bennem van az a szőke Sváboktól az Arabokig terjed és még a néger vér is lehetséges, és igen hosszú a lista! Azaz egy igazi Nácinak(márpedig ha már fehér fűzős bakancsot hord valószínüleg elég komolyan gondolja) én egy elfajzott korcs lennék, a barátnőm pedig részben Zsidó, és a közhiedelemekkel ellentétben szegényebbek a Magyar átlagnál! Félre ne értsetek, azokkal a normális hungaristákkal aki gyűlölik a cigánybűnözést és a Cionista Zsidókat azokkal nincs semmi bajom, sőt nagyon is jól elbeszélgetek velük, és nagyon erősen elszomorít hogy ebben az országban már maga Árpád is lassan tabu téma lesz!

DE! Amikor valaki magára ölt olyan tárgyakat amivel világosan jelzi gondolkodásmódját, és ha tisztában is van vele és nem csak poénból vagy keménykedésből(ezért írtam hogy csak megverném, hogy ha nincs tisztábban ébredjen fel azonnal hogy mit vállalt magára), akkor gyakorlatilag anélkül hogy egyáltalán rám nézne, vagy tudná hogy én a világon létezek, azt jelzi nekem, hogy te egy kicseszet korcs vagy és belőled rabszolgát szeretnék csinálni, a barátnődből pedig szappant! Ha valaki durván és direkt csak meglökné a barátnőmet neki esnék, még ha szappant csinálna belőle??? Szerintem örüljön hogy csak verést kapna!

2009. okt. 25. 02:31
 12/22 A kérdező kommentje:

"még ha szappant csinálna belőle???"

Bocs de ezen sírtam a röhögéstől...van még valaki aki a szappansztorit elhiszi?XD

Amúgy kérlek, avaskeresztes csuklószorítóról beszéltem, hol olvastál az írásomban bárhol fehér fűzőről?

Az életrajzot köszönjük, roppant izgalmas, de nem volt a kérdés tárgya!:D

2009. okt. 25. 11:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

02:31-es válaszoló:

Köszönjük Emese, de mostmár húzzon el ebből az országból, sőt a kontinensről is!

2009. okt. 25. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
13:34-nek: Vigyázz vele mert megver. Nem viccel, nagyon erős! XD
2009. okt. 25. 13:44
 15/22 A kérdező kommentje:
XD
2009. okt. 25. 13:51
 16/22 anonim ***** válasza:
De gyökerek vagytok, ó Istenem, nagyon azok vagytok:( Sehol nem írtam hogy mindenkit megverek, sehol azt hogy nagyon erős vagyok, és sehol sem azt hogy a kérdezőt megverem mert valahol olvastam hogy fehér fűzőt hord! Azt írtam, ha felvennél...! Na mindegy, a filozofálásra és a dolgokat megvitandó való képesség erősen szokott hiányozni a magyarokból! Az ember mond valamit, ebből kiragad a másik egy-egy szót, és azthiszi enyi volt a mondani való! Na mindegy, én ujra ide be nem lépek, nem akarom felidegesíteni magamat, nyugodtan beszéljetek ki a hátam mögött(ez is magyar erőség), de úgy hogy tudjátok én már nem fogom elolvasni! És ajánlom hogy merüljetek el egy picit a filozófia világában, az okok okazatának összefügéseinek a megértése érdekébben! Higyétek el, segít egy nép felemelkedésében!
2009. okt. 25. 18:51
 17/22 anonim ***** válasza:

tegnap 00:27 "Nem, de ha egy bakancsot fehér fűzővel is felveszel akkor már megverlek az utcán ha meglátlak!"

Ez nem azt jelenti, hogy megvered? Ja nem, csak azt, hogy majd akkor vered meg ha felveszi!

És igenis nagyon erősnek képzelheted magad, (ahogy korábban is céloztam rá) ha egy anonym hozzászólóról megállapítod, hogy te bizony őt meg tudod verni!

Majompofa.

2009. okt. 25. 19:00
 18/22 A kérdező kommentje:

Dömdö dömm dömm....Hát nem megható? Kohn utál minket.....:,(

XD

2009. okt. 25. 19:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Le vagyok tőrve. Már nem lép újra be ide. Kész! Itt a világvége.

Mondjuk végig nem értettem, hogy minek ír "nekünk magyaroknak" onnan a palesztínoktól ellopott területről. Az ilyen minek tanul magyar nyelvet? Miért nem elég neki a röfögés?

Na, mindegy.

(most megyek és kiugrom a 10.-ről bánatomban)

2009. okt. 25. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan goth-os, bár láttam már goth-on is ilyet. De rockeren, black metaloson stb. is. Szerintem simán az hordja, akinek tetszik, nem fognak ettől semminek nézni.
2009. okt. 26. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!