Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek normális ez a csaj?

Szerintetek normális ez a csaj?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, aki lány létére, ha olyanja van, papírgalacsinokat köpköd, arra akit nem kedvel. Emellett folyton hisztizik, hogy milyen sz@r az élete és hogy a 3 éves mostoha unokahúgát, akit ő "köcsög k.urvának" hív - mennyire nem bírja.

Továbbá verekedett egy lánnyal és rágógumi nyomott a hajába és WC illatosítóval fújta be. Már majdnem kirúgták, mert az egyik tanárunkat odaragasztotta a székéhez. De az a tanár mondta, hogy ne rúgják ki.

Engem simán csak "spúr k.urvának" hív, mert nem akartam adni neki 150 Ft-ot. De csak röhögtem rajta, hogy mit gondol. A csaj egyébként nem kisebbségi.

L/17

2013. júl. 28. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván gondjai vannak otthon, lehet az unokahúgával többet törődnek, mint vele és ez nem tetszik neki.
2013. júl. 28. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem normális. Szeretet- és figyelemhiány, családi gondok, stb. Pszichológusra és sokkal több megértésre és törődésre van szükségük az ilyen embereknek.
2013. júl. 28. 17:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, ez lehet. Az apja meghalt úgy, hogy szakadt az eső és részegen belefeküdt fejjel egy pocsolyába és megfulladt.

Lehet hogy emiatt.

2013. júl. 28. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
gondolom pszichológushoz...
2013. júl. 30. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!