Ha bemegyek egy boltba, akkor miről illik beszélgetést nyitni?
Én lány vagyok, a boltba ahova járok egy nálam kb 3-7 évvel idősebb férfi az eladó.
Szegény már rengetegszer próbált beszélgetést kezdeményezni, de mindig olyan random témákról, amiket nem igazán tudok viszonozni.
Szeretnék én is beszélgetést kezdeményezni, de ahányszor oda állok, a következő zajlik le a fejemben: "ciripp ....cirippp..."
Én tényleg nagyon szeretnék beszélgetni vele, de miről lehet abban a kb fél-1 max 2 percben beszélgetést folytatni. Amiből nem az jön le, hogy erőltetett.
Inkább szimpatikus.
De másokkal se tudok beszélgetni. :D
Számomra teljesen indokolatlannak tűnik mindenféle kommunikáció az eladókkal. Rendszeresen próbálom leküzdeni magamban a gátat, ha kérdeznek, már szépen kerek összetett mondatokban tudok válaszolni. De kérdezni... Hát mit kérdezzek?!
Őt szeretném kérdezni, mert érdekel a személyisége.
A legalapvetőbb kérdés, és még sose jutott eszembe! Ez gáz :D
Köszi a választ! :)
Még jöhetnek, mert remélhetőleg jó párszor fogok vele találkozni, illetve másokkal is kell majd beszélgetnem.
Kérdezd meg hány óra. Mondd, hogy azért kérdezted, mert sietsz haza nézni valami filmet. -> filmekről sokat lehet dumálni (bár nem tudom, hogy mennyit akarsz vele beszélni)
Kérdezd meg, hogy milyen parfümöt használ. Mondd, hogy tetszik az illata.
Mondd, hogy egy folt van az orrán/homlokán/arcán, mutogass, nyúlj oda, mosolyogj, és "töröld le neki". Bár ez inkább csak akkor, ha nagyon tetszik és nem vagy nyúl :)
Dicsérd meg a pólóját.
Kérdezd meg hogy megy a bolt.
Kérd meg, hogy ajánljon valami piát,csokit.
Vegyél sütihez való dolgokat, és mondd, hogy sütni fogsz. Kérdezd meg, hogy neki melyik a kedvenc sütije.
Kérdezz rá valamire, amit nem árulnak, hogy nem tervezik-e majd valamikor.
Jaj utolsó nagyon aranyos vagy! :)
De ezek már inkább profi flörtölési tippek.
Viszont a filmes és a sütis ötlet tetszik!
Vegyél valamilyen bort, és kérj tőle tanácsot.
Ha kapcsol, akkor meghív egy kis borozgatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!