A közmunkások és a házaknál dolgozó építőmunkások miért bámulnak meg, ha a közelükben az utcán biciklivel elmegyek?
18/F
Mi olyan érdekes egy bicikliző emberben, kb. 10-20 méter távolságról?
Bennem ugyanez a kérdés szakadó esőben merült fel. Van egy sima klasszikus PVC esőkabátom, azt tartom a táskámban szépen összehajtva, nem begyűrve.
Szakad az eső, ráadásul szél is fúj, az ellen az esernyő semmit nem ér. És az emberek bámulnak. Mintha lila lenne a fejem :D Mert nem akarok szharrá ázni. Nem zavar csak úgy feltűnt, hogy méregetnek az emberek...
"csak egy kis pihenő, két lapátolás közt."
Inkább egy kis pihenő két pihenés között. :D Ahogy az itteni közmunkásokat szoktam látni :D
(esőkabátos) "És az emberek bámulnak".
Azért, mert én is keresnék hordható, normálisan kinéző esőkabátot, de még nem találtam.
Mindenki megnéznek. Nagyon idegesítő, szerintem egész nap nem csinálnak semmit, csak bámészkodnak.
Hidd el, lányként rosszabb, mert nem csak néznek, hanem cöcögnek-cicásznak, beszólogatnak, és ez nagyon zavarbaejtő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!