Nem fizettem ki egy pizzát! Mit tegyek?
Tegnap este szórakoztunk a barátaimmal, és éjfél után betévedtünk egy helyre, ahol legalább százan voltak, kikértük az italokat, majd később pizzát is rendeltünk. Az italokat azonnal kifizettem, de arra már nem emlékszem, hogy a pizzát is rendeztem volna-e... A szórakozóhelyen nagy volt a nyüzsgés, jövés-menés, és hát én is eleget ittam ahhoz, hogy a végére elbambuljak.
Visszaidézve a tegnap estét, nem tudom, hogy kifizettem-e a pizzát. Kissé gyanús, hogy nem költöttem sokat, a pénztárcámban nem vészes a kiadási oldal "egyenlege" a tegnap délutánhoz képest. Szerintem a pizza hibádzik. Viszont simán lehet, hogy kifizettem, de nem emlékszem :( Most mit tegyek???
Szerintem nagyon nyüzsis szórakozóhelyeken elég gyakran megtörténik ilyesmi, sztem ha tényleg nem lett kifizetve, akkor sem biztos, hogy emlékeznek, hogy melyik társaságnál hibádzott a rendelés. Sőt egy csomószor a pincérek is rosszul írják fel - tehát valószínű, hogy nem fogják tudni, hogy az az egy (vagy pár) pizza melyik bandától nem lett kifizetve, amikor sokszor arra sem emlékeznek 2 perc múlva, hogy melyik asztal kérte a gyömbért, és melyik a kólát. Meg sztem ha atombiztosak lettek volna abban, hogy nem fizetted ki a pizzát, akkor megállítottak volna, mielőtt elmész. Tehát sztem nincs mitől félned.
De ha nagyon parázol, hívd fel a haverjaidat, hátha vmelyikük emlékszik, hogy kifizetted-e, kifizette-e vki helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!