Kicsit érdekes munkamegosztás, nem?
Figyelt kérdés
Nővéremnek: Főzés
Hugomnak: kiteregetés
Öcsémnek: a kutyának mindig legyen friss vize.
NEKEM: Mosogató ki-be pakolása (2x),felmosás, söprés, a járdán is, fűnyírás, és szedni meggyet (de rengeteget)
Muterom a szomszédban dolgozik, mint ovónő, de igazábol semmit sem csinál (egész nap kint vannak, és figyeltem, fel sem kelt a székből)
Faterom: egy üzemben dolgozik 30 km-re. feladata: ha megjön, leüvöltsön mindenkit milyen hülye
Bátyám pedig a barátnőjénél van majdnem egy hónapja
Kcsit érdekes,mi?
2013. júl. 3. 20:53
11/14 anonim válasza:
Szégyen az ilyen gyerek. Sajnálom anyádat.
12/14 anonim válasza:
Menj el dolgozni. Nyár van. Aztán majd napi 8 óra munka után, legyen mondjuk kukoricacímerezés (diákmunka), egész kellemesnek fognak tűnni a mostani feladataid.
13/14 A kérdező kommentje:
Valamit tisztázzunk. Az öcsém 11, a hugom 13, én 16, nővérem 18. És dogozok. (diákmunka)
2013. júl. 4. 11:25
14/14 anonim válasza:
Akkor szar neked. Gondolom, ezt akartad hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!