Titeket zavar ha olyan jön vendégségbe aki állatszőrös?
ismerős osztálytárs szokott átjönni.
nem vagyok egy tisztaságmániás, de iszonyat milyen szőr van a ruháján..otthon is úgy néz ki a lakás hogy a fekete szőnyegek fehérek a kutya szőrétől..nem igaz hogy az utcai ruháját nem tudná lekefélni mielőtt eljön..
2x jött , eddig nem szóltam de most fogok legközelebb, mert undorító hogy mielőtt jön, kitakarítok hogy rend legyen, mert az ember nyilván nem szeretne rendetlenségbe vendéget hívni, szépen felvan porszívózva, erre megjön, leül az ágyra (ágyterítő van rajta de akkor is) és tiszta szőr minden és komolyan undorító miután hazamegy és kezdhetem előlről..
érdekelne hogy titeket is zavar e,és hogy oldjátok meg ezt békésen, és ti szívesen mentek e ilyen szőrös otthonba(az övék)
Mivel benti macskánk van, már megszoktam, hogy mindig hullajtja a szőrét. Éppen ezért megértem azt a gyereket, ha náluk is ez a helyzet. Viszont ez nem jogosítja fel arra, hogy otthon ne takarítsanak. Én sem szoktam úgy elmenni, hogy látom, hogy macskaszőrös a ruhám.
Próbáld normálisan közölni vele...
figyeljetek én nem egy állatellenes radikális tisztaságmániás vagyok..
évekig volt kutyánk, nyuszink, most vannak papagájok.
mindegyik (nyuszi, kutya) durván hullatta a szőrét, de mi nem engedtük ágyba, kanapéra stb, de ennek ellenére 2naponta porszívóztunk , és soha nem volt csupaszőr minden ruhám..
papagájok is maszatolnak szépen söprök gyakrabban.
szóval tudom én milyen az állattartás, de úgy gondolom ha valaki állatot vállal akkor vállalja a vele járó teendőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!