A melóhelyemen nagyon Tapad rám egy kolleganőm. Mit csinálnál ha nem akarnál barátkozni? állandóan a s. ben van velem akar hazafele is jönni. Féltékeny mindenkire akivel jóban vagyok benn, pedig én is csaj vagyok.
Figyelt kérdés
Mivel lehet levakarni hogy ne jöjjön folyton utánam?2013. jún. 29. 16:25
11/16 anonim válasza:
A többi munkatársad felfigyelt már az illető kolléganőd furcsa viselkedésére? Ők mit szólnak? Velük beszélgettél már arról, hogy nagyon zavar téged, hogy tapad rád az a nő?
12/16 A kérdező kommentje:
Igen azt mondták hogy szóljak neki. de hogy mondod meg valakinek hogy nem vagytok barátok és hogy le jöjjön utánam folyton?egyszer részegen felhivott hogy féltékeny az egyik barátnőmre....
2013. okt. 13. 12:56
13/16 anonim válasza:
Ez nagyon komoly dolog is lehet akár. Nem tudsz arról, hogy kellett vagy kell-e pszichiáterhez járnia?
Megoldás lenne, ha egyáltalán nem szólnál hozzá? De semmit, azt csak észrevenné, nem? Még köszönés sem. Persze, ilyen munkahelyi légkör nagyon nyomasztó lehet így is, úgy is.
14/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálom hogy nem szólok hozzá...
ugyanez a helyzet egy vén kéjenccel aki minden fiatal csajba szerelmes :/
2013. okt. 13. 13:42
15/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez meg fog vigasztalni, de sok munkahelyen előfordulnak efféle aberrált viselkedésű emberek.
Még szemkontaktusban sem lennék velük - a nővel, aki tapad rád és a kéjenccel sem! Mosoly és beszélgetés nulla feléjük! Még biztatásnak vennék.
16/16 A kérdező kommentje:
15-ös sajna jól mondtad....
2013. okt. 13. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!