Titeket nem zavarna, ha a munkatársaitoknak szinte minding nektek kellene előre köszönni, mert csak akkor köszönnek?
Figyelt kérdés
Még a férfiaknak is mindig előre kell köszönni, de nem akarok bunkó lenni, hogy szó nélkül elmegyek mellettük. Szerintetek köszönjek továbbra is mindenkinek előre, vagy mit csináljak?2013. jún. 13. 19:04
1/4 A kérdező kommentje:
Ja bocsi lemaradt, h 26 éves nő vagyok.
2013. jún. 13. 19:05
2/4 anonim válasza:
Ha új vagy a munkahelyen, akkor szerintem az első 2-3 hónapban úgy illik, ha te köszönsz előre. Utána viszont ên már csak rájuk néznék ês mosolyognék, aztán ha köszön, visszaköszönnék, ha nem, nem paráznék rá. Ha bunkó, az az ő baja...
3/4 anonim válasza:
Nálam ez úgy volt hogy Januárban kerültem oda, és persze köszöntem előre akinek érdemes volt, jó fényt vetítettem magam köré, volt pár ember akivel dolgoztam is egy fedél alatt, és mégsem köszönt se műszakon kívül sehol
Na akkor tudtam meg hogy ezeknek nem is kell köszönni soha, mert alapjáraton bunkók és zombik
Annak köszönj akinek érdemes, és figyel rád/ápoltok egy kapcsolatot
21/F
4/4 anonim válasza:
jó kérdés. Én is utálom, ha a férfiaknak is én köszönök előre, hogy ne menjünk el egymás mellett, mint a zombik. A legszebb, amikor még vissza se köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!