Ha bementek valahova megtörlitek a lábatokat?
Figyelt kérdés
boltokra, középületekre gondolok2009. okt. 10. 10:24
1/10 anonim válasza:
Ha sár van,és lábtörlő is van,akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Persze, ha tél van sok a hó és a latyak és mondjuk ha sár van kint vagy esik nagyon az eső akkor megtörlöm ha van lábtörlő.. De pl. most amikor egyik sincs annyira nem foglalkozok vele.
6/10 anonim válasza:
Ha van lábtörlő, akkor mindig, még ha nincs is sár, automatikusan végighúzom a lábamat.
7/10 anonim válasza:
Igen,belémrögzült!Volt,hogy kifelémenet is megtöröltem.:))))
8/10 anonim válasza:
Én is megtörlöm, ha van láábtörlő és sár vagy hó van odakint. Már csak azért is, mert nem akarok pluszmunkát szerezni a koszos lábammal másoknak... És szégyelném is magam, ha nyomot hagynék.
9/10 anonim válasza:
azért ez mennyire durva!!!!szinte minden válaszban benne volt:"ha van lábtörlő"ja!ez magyarország!!!!!!olyan evidens mint a wc-n a papír.amúgy én mindig megtörlöm.
10/10 anonim válasza:
Igen megtörlöm ha van lábtörlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!