Temetés miatt iskolából?
Temetés délben lesz és nekem még a suliból haza is kellene jönnöm az meg fél óra és nem is mindig jár busz (suli 25kmre van) szerintetek ha megkérdezem az osztályfőnökömet normálisan a dologról akkor leigazol egy napot? Nem vagyok nagy hiányzós, összvissz egész évben 10 tanítási napot hiányoztam (ebbe benne van a 3 szülői igazolás, szóval már azokból kifogytam)
Mégis hogy lehet ezzel odaállni egy ofő elé?
Egyébként papám testvére halt meg, szóval eléggé közeli rokon és jóban is voltunk :/
Egyébként holnap lesz, úgy gondoltam első 2 órára bemegyek majd utána pedig elkérezkedek, így el tudnék érni egy buszt ami pont jó és a suliból se maradnék ki (teljesen).
Szólhattál volna neki hamarabb, de meg fogja érteni, és szerintem igazolni is fogja a hiányzásod.
Odaállsz és azt mondod, hogy második óra után el kell menned apukád testvérének temetésére.
Szerintem elég ha annyit mondasz h családi okok miatt el kell menned és majd hozol igazolást.
Ezt elvileg el kéne fogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!