A Párom ex barátnője ismerősnek jelölt a Facebook-on. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Eléggé meglepődtem... Épp be voltam jelentkezve. A páromat nem tudja bejelölni, mert az ő profiljában le van tiltva mind a két ex barátnője. Nem próbált bekavarni sosem és mióta Páromnál lakom, még nem is láttam, pedig a szomszéd utcában lakik. Mire lehet kíváncsi? Ti mit csinálnátok? Írjak neki, hogy minek köszönhetem a jelölését? Visszaigazolni semmiféleképp nem akarom, érthető okok miatt...2013. máj. 18. 23:46
21/23 anonim válasza:
a masodiknak volt a legjobb a hozzaszolasa. Egyszeruen ne jelold vissza, ignorald.
22/23 A kérdező kommentje:
Végül írtam neki és ezt válaszolta:
"Tegnap telefonról facebook-oztam, és véletlenül nyomtam rá az "ismerősnek jelölés" gombra, de már nem akartam vele szenvedni és hagytam. Végülis itt laksz nem messze tőlem, meg már láttalak is párszor."
És ettől már ismerősök vagyunk? :) Én nem emlékszem, hogy láttam volna.
Na, de mindegy. Egyébként van pasija 2 éve, nem hinném, hogy be akarna kavarni.
2013. máj. 20. 14:05
23/23 anonim válasza:
Ismeretlent nem jelölünk vissza.Beszélnetek meg nincs miről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!