Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A Párom ex barátnője ismerősne...

A Párom ex barátnője ismerősnek jelölt a Facebook-on. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Eléggé meglepődtem... Épp be voltam jelentkezve. A páromat nem tudja bejelölni, mert az ő profiljában le van tiltva mind a két ex barátnője. Nem próbált bekavarni sosem és mióta Páromnál lakom, még nem is láttam, pedig a szomszéd utcában lakik. Mire lehet kíváncsi? Ti mit csinálnátok? Írjak neki, hogy minek köszönhetem a jelölését? Visszaigazolni semmiféleképp nem akarom, érthető okok miatt...
2013. máj. 18. 23:46
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Na igen, pont ezt beszéltük mi is, hogy miért pont engem? Érdekes...

Szerintünk kíváncsiskodik és mivel páromat nem tudja bejelölni, így hát bejelölt engem. :)

2013. máj. 19. 00:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Írok majd neki, csak megkérdezem, miért jelölt be? Most már azért is kíváncsiak vagyunk...
2013. máj. 19. 00:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Az tényleg érdekes, ha pont csak téged, de azért ez nem biztos, hogy így van. Lehet, hogy a környékről még vagy húsz embert bejelölt.

De olyat is láttam már, hogy valaki bepasizott, utána bejelölte az exeit, már csak azért, hogy lássák, nem szomorkodik utánuk. Mondjuk elég gyerekes dolog, de még azt is el tudom képzelni, hogy ez a leányzó is ilyen okokból jelölt be téged, ha már a párodat nem tudta.

Nem kell rögtön rémeket látni, nem biztos, hogy be akar kavarni. Szerintem ne foglalkozz vele és pláne ne idegesítsd magad rajta.

2013. máj. 19. 00:45
 14/23 anonim ***** válasza:
"Írok majd neki, csak megkérdezem, miért jelölt be?" Írhatsz, de sokat nem fogsz megtudni. Valószínűleg valami kitérő választ fog adni, pl. hogy azért, mert a szomszéd utcában laktok, vagy valami hasonlót, de az is lehet, hogy egyáltalán nem is fog válaszolni. Azért sok szerencsét! :)
2013. máj. 19. 00:47
 15/23 anonim ***** válasza:
akit ismerek es nem vagyok vele haragban azt visszajelolom.
2013. máj. 19. 00:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Én nem jelölném vissza és nem is írnék neki.
2013. máj. 19. 01:29
 17/23 anonim ***** válasza:
semmit nem tennék
2013. máj. 19. 02:18
 18/23 anonim válasza:
Figyelmen kívül hagynám.Még a páromnak sem beszélnék róla.
2013. máj. 19. 03:28
 19/23 anonim ***** válasza:
visszajelölném, aztán azonnal letiltanám! :)
2013. máj. 19. 04:52
 20/23 anonim ***** válasza:
meg az is lehet hogy veletlenul jelolt be mikor megnezte a profilod :D en is ettol rettegek mert neha megnezem a parom exet hogy egyszer nehogy veletlen bejeloljem :D
2013. máj. 19. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!