Hogyan lehetnék párizsi úrihölgy?
Figyelt kérdés
A nagyszüleim és édesanyám francia arisztokrata körökből származnak. Anyám viszont lelépett egy magyar férfivel és velem Párizsból, mikor még csecsemő voltam. Azóta nem beszél a nagyszüleimmel, csak én tartom velük a kapcsolatot e-mailben és telefonon. Még találkozni sem találkozhattam velük már több éve, mert anyám gyűlöli azt az életvitelt.
Engem is szabadosan nevelt fel, világpolgárt akart belőlem faragni. Elvárja tőlem, hogy lázadjak az osztálytársadalom és a csillogás ellen, ne vegyek részt a politikában, és úgy éljek, ahogyan ő. Én viszont meg szeretnék maradni annak az úrihölgynek, amilyen valószínűleg a nagymamám.
Hogyan tehetném? Vannak erre egyaránt szabályok? Létezik olyan illemkönyv, ami erre vonatkozik? Mi a protokollja?
2013. máj. 8. 20:24
12/12 A kérdező kommentje:
Ez egy jó ötlet. Budapesten ismertek valami megbízható szakembert?
2013. máj. 13. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!