A suliban cikiznek azért, mert szeretem a Walt Disney rajzfilmeket. Szerintetek is ciki? Mit tegyek?
Én 35 vagyok és nagyon szeretem őlet mert ezek MESÉK,van mondanivalójuk,és értelmesek.
A Bolondos dallamokat is szeretem tapsi hapsi kengyelfutó gyalogkakukk,Tom és Jerry...ciki mi?:DDD
A mai napig úgy röhögök rajtuk mint gyerekkoromban.
A plázások meg nézzenek animéket mert az a divat manapság...le vannak szarva a felismerhetetlenségig.Másrészt,mindenkit más érdekel.
Ha nekik nem tetszik nem kell hogy nézzék a MESÉKET nézzenek SZART....:D
Nem tudják, hogy mi a jó! És "sosenem" is fogják megtudni!
http://www.youtube.com/watch?v=_5EpAEnt4ho
(Emlékszem erre az Antall József gyászindulós megszakításra, akkor voltam 5 és fél éves :D)
Én is szeretem őket, bár az utóbbi 10 évben már csak a Pixar ért valamit. Mindenesetre hagyd őket, pár év múlva majd rájönnek.
17/f
"A plázások meg nézzenek animéket mert az a divat manapság" az animéseket is csúfolják, bocs az offért.
Kedves Kérdező, én 20 éves létemre is szeretem a Disney-t, ne törődj a cikizéssel. Sőt, vegyél fel egy Disneyy-s pólót, had legyen jó napjuk, csak dörgöld az orruk alá, hogy szereted.
én 30 éves vagyok és a mai napig nézem a gyerekeimmel.
és nem csak miattuk.
Ciki?Dehogy is!a legjobb mesék.
de elárulok még valamit! :D
unokatesóm 34,párja 35. a mai napig hétvégi program hogy reggel ágyból nézik a mesét...
az a ciki amit az osztálytársaid csinálnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!