A suliban cikiznek azért, mert szeretem a Walt Disney rajzfilmeket. Szerintetek is ciki? Mit tegyek?
Dehogy ciki! Sokkal többet érnek, mint azok a retardált Retek Klubbos VV, Éjjel-Nappal Budapest és társaik! Inkább nézz Disney rajzfilmeket, mint agymosó gagyi valóságshow-kat.
Ne foglalkozz velük.
Én is szeretem, az összeset! Mondjuk soha sem csúfoltak még miatta, sőt, szoktunk róluk beszélgetni, vagy éppen megnézni egyet közösen, hiszen viccesek, tanulságosak :)
17/L
Ne foglalkozz velük!
Én 18 éves gimnazista vagyok, és imádom a Walt Disney rajzfilmeket(De csak az igaziakat, nem a mai Disney-t). Nem foglalkozom azzal, hogy ki mit gondol, sőt, van olyan osztálytársnőm, aki szintén imádja őket!!
Üdv a klubban! ;)
Én 22 éves vagyok és én is imádom ezeket a meséket! Mikor lesz gyerekem, ő is ezeken fog felnőni. :)
Ezek bölcsességet, erkölcsi normát adnak át a gyerekeknek, nem úgy, mint a mai baromságok, nem beszélve a zenecsatornánkról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!