Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A suliban cikiznek azért,...

A suliban cikiznek azért, mert szeretem a Walt Disney rajzfilmeket. Szerintetek is ciki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 17:43
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
Baromság. Én is szeretem, egykorú vagyok. Gondolom az osztályotok 70%-a ilyen sminkelős pláza*****-ból áll... Járd a magad útját, ne foglalkozz velük, csúnyán mondva sz*rd le... És: Nem ciki!
2013. máj. 7. 18:36
 12/38 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem érdekel amit mondanak, felőlem mondják de nem nagyon érdekel.
2013. máj. 7. 18:37
 13/38 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Lefogadom hogy ők is szeretik, csak cikinek tartják szeretni.
2013. máj. 7. 18:38
 14/38 A kérdező kommentje:
uccsó válaszoló köszi! hát igen az osztályban vannnak olyan lányok...
2013. máj. 7. 18:38
 15/38 anonim válasza:
1. vagyok , Idővel akkor abbafogják ezt hagyni ha tényleg le***d hogy mit mondanak :)
2013. máj. 7. 18:39
 16/38 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki! Sokkal többet érnek, mint azok a retardált Retek Klubbos VV, Éjjel-Nappal Budapest és társaik! Inkább nézz Disney rajzfilmeket, mint agymosó gagyi valóságshow-kat.

Ne foglalkozz velük.

2013. máj. 7. 18:41
 17/38 anonim ***** válasza:

Én is szeretem, az összeset! Mondjuk soha sem csúfoltak még miatta, sőt, szoktunk róluk beszélgetni, vagy éppen megnézni egyet közösen, hiszen viccesek, tanulságosak :)

17/L

2013. máj. 7. 18:43
 18/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!!!:)
2013. máj. 7. 18:43
 19/38 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük!

Én 18 éves gimnazista vagyok, és imádom a Walt Disney rajzfilmeket(De csak az igaziakat, nem a mai Disney-t). Nem foglalkozom azzal, hogy ki mit gondol, sőt, van olyan osztálytársnőm, aki szintén imádja őket!!

Üdv a klubban! ;)

2013. máj. 7. 18:47
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 éves vagyok és én is imádom ezeket a meséket! Mikor lesz gyerekem, ő is ezeken fog felnőni. :)

Ezek bölcsességet, erkölcsi normát adnak át a gyerekeknek, nem úgy, mint a mai baromságok, nem beszélve a zenecsatornánkról...

2013. máj. 7. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!