Egyedül is sikerülne kijönni belőle? :/
Úgy érzem hogy depressziós vagyok, nagyon céltalannak érzem az életemet és nem látok semmit amivel jobb lehetne. Emiatt nagyon rossz kedvű is vagyok ez meg is látszik rajtam, mert nem csak ideges vagyok hanem el is hagyom magam :S
Az egész szerintem a munkanélküliség miatt van, de ezt csak a legjobb barátnőm érti meg aki ugyanebben a cipőben jár.
Hogyan jöhetnék ki ebből az egészből egyedül? Dokiknak nem merem elmondani ezt, a szüleimnek meg pláne.
Szeretnék újra jó kedvű lenni, bár kitartásom nem sok van, azért jó lenne ha sikerülne.
Szia!
Szerintem a legfontosabb: megváltoztatni a dolgokhoz való hozzáállást! :)
Szóval, most próbálj meg kicsit elvonatkoztatni a sok "trutyitól", ami nyomaszt, az anyagiaktól, a rossz/ negatív gondolatoktól!
Próbálj meg minél több olyan dolgot találni, amit szeretsz csinálni, örömet okoz, és relaxáltat! Ez nagyon fontos! Hogy kicsit fel tudj oldódni...
Ha nekem depis hangulatom van, elképzelem, hogy az egész világ egy hatalmas játszótér! ;) És ha egy játszótéren vagyok, megtehetem, hogy ugarbugráljak, kifeküdjek a napra, mosolyogjak az emberekre, és együtt jól érezzem magam velük! És máris másképp állok az életemhez, a körülöttem lévőkhöz, és fel tudok oldódni :)
Remélem ez segít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!