Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan kezeljem azt, hogy egy...

Hogyan kezeljem azt, hogy egy ismerősöm rátalált itt egy kérdésemben, amiben róla is szót ejtettem?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem negatív értelemben, csak szót ejtettem róla, hogy nem egyezett a véleményünk. Rátalált a kérdésemre, és kommentelt is hozzá.

Nagyon cikinek tartom, ma akart erről beszélni velem, de leráztam.

Mit tegyek? Nagyon ciki ez nekem!

2013. ápr. 10. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
...és most ezt is látja.. De hát a gyk nem bűn. Nyugodtan beszéljétek meg.
2013. ápr. 10. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
belinkelnéd a kérdést?:)
2013. ápr. 10. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék mi volt a probléma. De amúgy ettől függetlenül legyen tartásod, vállald a véleményed és ezt a szemébe is merd megmondani, ne csak itt névtelenül. Beszéljétek meg, mint normális felnőtt emberekhez illik.
2013. ápr. 10. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
ez komoly? ismeri a felhasználónevedet? simán letagadtam volna, hogy nem róla van szó. Különben meg tilos róla beszélni, ő sem szokott rólad senkinek mondani soha semmit? Mert ha így van, akkor ő egy UFO. Ez egy névtelen oldal, gondolom nem adtál meg róla képet, lakcímet telefonszámot?? Kár ezen felhúznia magát. Ne foglalkozzál vele, szerintem ez nem nagy ügy.
2013. ápr. 10. 14:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy nincs is kint a felhasználónevem. A leírtak alapján magára ismert. Semmi negatív dolgot nem mondtam róla, csak megemlítettem (nyilván nem név szerint)
2013. ápr. 10. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
miért nem néztél kerek szemekkel, hogy nahát, tényleg? Mintha mással nem történhetne az, ami a haveroddal. Miért mondtad, hogy te írtál róla? Biztos nem egyedi a sztorija.
2013. ápr. 10. 14:56
 7/7 anonim válasza:
Hogy talált meg?
2013. máj. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!