Hogyan kezeljem azt, hogy egy ismerősöm rátalált itt egy kérdésemben, amiben róla is szót ejtettem?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem negatív értelemben, csak szót ejtettem róla, hogy nem egyezett a véleményünk. Rátalált a kérdésemre, és kommentelt is hozzá.
Nagyon cikinek tartom, ma akart erről beszélni velem, de leráztam.
Mit tegyek? Nagyon ciki ez nekem!
2013. ápr. 10. 13:56
1/7 anonim válasza:
...és most ezt is látja.. De hát a gyk nem bűn. Nyugodtan beszéljétek meg.
3/7 anonim válasza:
Kíváncsi lennék mi volt a probléma. De amúgy ettől függetlenül legyen tartásod, vállald a véleményed és ezt a szemébe is merd megmondani, ne csak itt névtelenül. Beszéljétek meg, mint normális felnőtt emberekhez illik.
4/7 anonim válasza:
ez komoly? ismeri a felhasználónevedet? simán letagadtam volna, hogy nem róla van szó. Különben meg tilos róla beszélni, ő sem szokott rólad senkinek mondani soha semmit? Mert ha így van, akkor ő egy UFO. Ez egy névtelen oldal, gondolom nem adtál meg róla képet, lakcímet telefonszámot?? Kár ezen felhúznia magát. Ne foglalkozzál vele, szerintem ez nem nagy ügy.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy nincs is kint a felhasználónevem. A leírtak alapján magára ismert. Semmi negatív dolgot nem mondtam róla, csak megemlítettem (nyilván nem név szerint)
2013. ápr. 10. 14:55
6/7 anonim válasza:
miért nem néztél kerek szemekkel, hogy nahát, tényleg? Mintha mással nem történhetne az, ami a haveroddal. Miért mondtad, hogy te írtál róla? Biztos nem egyedi a sztorija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!