Létezik ilyen ilyen idézetet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Rá írok valakire facebookon, köszönök neki és megkérdezem hogy hogy vagy. erre irja hogy vagyok. Szerintem ez kicsit bunkóság a féltől. És akkor ennyi volt a beszélgetésünk.
És olyan idézetre gondoltam hogy na veled is jó volt beszélgetni, vagy kár volt rád írnom.
Ha van hasonló elképzelésetek irjatok
2013. ápr. 7. 19:01
1/5 anonim válasza:
az ilyennek, legjobb ha vissza sem írsz :)
2/5 anonim válasza:
"Minden történet véget ér valahol, de az életben minden vég valami újnak a kezdete!"
3/5 anonim válasza:
Az illető lehet, hogy valamit éppen keresett a fb-on. Te ráírsz, és azt várod, hogy rögtön eldobjon mindent, és veled chateljen. Szerinted ez bunkóság? Akkor én baromi nagy bunkó vagyok, mert bizony velem számtalanszor előfordul, főleg az ilyen triviális "hogy vagy" kérdésekkel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem értek veled egyet BOCS, ez illem kérdése szerintem, ha valaki rád ir hogy szia mizu hogy vagy és azt a választ kapod hogy vagyok s ennyi punk tum, vissza se kérdez, és ha neked ez igy jó akkor az te vagy, én nem ilyen vagyok, igenis legyen a chat partner illedelmes és irjon vissza ugy ahogy én irtam. akkor is bunkóság. ennyi
2013. ápr. 16. 19:26
5/5 A kérdező kommentje:
ja bocs rosszul irtam, el irtam, ha rád irnak szépen, és te irsz bunkóul, az lehet hogy a félnek nem esne jól. és akkor te vagy a bunkó még akkor is ha el vagy foglalva valamivel.
2013. ápr. 16. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!